Доставяме за 1 ден до цялата страна

Кецове за двойки

Няма намерени продукти.

Обратно горе

Кецове за двойки от онлайн магазин Fashionmix

  • Какво трябва да знаете за кецовете
  • Колекции кецове за влюбени от онлайн магазин Fashionmix
  • Ниска цена и супер качество
  • Как да поддържате Вашите кецове за него и нея
  • Как да носим и съчетаем кецовете за двойки?
  • Защо да изберете Fashionmix

Какво трябва да знаете за кецовете?

Кецовете на практика са вечната обувка. Водят началото си още през 60-те години на 20-ти век, те са били използвани главно за каране на скейтборд и изработвани предимно от брезент и гума. Те са всесезонни, удобни, практични, стилни и винаги на мода.

Колекции кецове за влюбени от онлайн магазин Fashionmix

В случай, че сте решили Вие и Вашата половинка да бъдете различни, да демонстрирате любовта си публично, в същото време да сте в крак с модата и обути в едни наистина комфортни обувки за двойки, то нашите предложения от кецове за двойки или пък маратонки за двойки биха били идеалният избор за вас. Асортиментът ни е достатъчно разнообразен не само от към цветове и цветови комбинации, но и като модели. Високи, ниски, с по-дебела подметка или по-изчистени и елегантни, в по-свежи цветове или класически черно-бели варианти, каквито и да си пожелаете кецове за него и нея ще намерите при нас.

Ниска цена и супер качество

Един комплект кецове, при нас, би струвал, колкото един чифт маркови кецове, което за доста хора е напълно излишен разход. Като се има в предвид, че нашите артикули в никакъв случай не са некачествени поради достъпната цена, просто нашата политика е изградена в полза на средностатистическите семейства, така че всеки да може да си ги позволи, а и същевременно да бъде доволен и щастлив от своята покупка. Така че скъпи клиенти, не се притеснявайте за качеството на нашите кецове за двойки, ние ви уверяваме, че то е на достатъчно високо ниво в предвид ниската сума, на която се продават.

Как да поддържате Вашите кецове за него и нея

Поддръжката на една обувка винаги зависи от материала, от който е изработена. Ако те са от плат, трябва да внимавате при дъждовно и кално време, за което са предпочитани моделите от кожа, които биха запазили краката ви сухи. Кожените пък варианти не трябва да бъдат изпирани в пералня или третирани с избелващи препарати, също така не ги сушете директно върху печка или радиатор, това ще доведе до деформация и промяна на цвета на самата обувка. Носете ги с любов и ще им се радвате дълго!

Как да носим и съчетаем кецовете за двойки?

На първо място Ви препоръчваме да разгледате и нашите тениски за двойки и суичъри за двойки, които перфектно биха се съчетали с кецовете за влюбени.
Кецовете към днешна дата са най-предпочитаният тип обувка за всички времена, не само поради това, че са удобни, но и поради факта, че имат страшно много вариации, което ги прави чудесен завършек към всеки стил на обличане. Като започнем от чисто спортните натури, преминем през спортно-елегантните и стигнем дори до по-строго елегантни и екстравагантни визии. Не малко медийни звезди напоследък се появяват на различни събития с кецове обути в комбинация с панталон и сако или при дамите със стилна рокля дори. Всичко зависи от това до колко сте смели в избора си и дали сте подбрали точният модел кецове за съответния повод и дреха. Много нашумели напоследък са младоженците, които вместо обувки на своята сватба, слагат по едни изчистени бели кецове, като някои от тях биват декорирани или рисувани индивидуално. Какъв по-романтичен жест от този да подариш на своята половинка същите като своите яки кецове и двамата да се радвате на свободата на движението с готини кецове за влюбени от Fashionmix!

Защо да изберете Fashionmix

Онлайн магазин Fashionmix е предпочитан заради качеството на услугите ни, което се изразява не само в красиви, модерни, качествени и разнообразни артикули, но и в индивидуално отношение към нашите клиенти. Вежливият ни екип ще отговори на всяко ваше запитване, ще се погрижи да получите вашата поръчка в срок и то при положение, че предварително е проверена дали е в изряден търговски вид.

Пазарувайте кецове за двойки от онлайн магазин Fashionmix!