Доставяме за 1 ден до цялата страна

Суичъри за двойки

Суичъри за двойки

Няма намерени продукти.

Обратно горе

Суичъри за двойки - перфектен подарък за влюбени с повод и без повод

 • Защо суичъри за него и нея?
 • Как да избера щампа на суичерите?
 • Цени на суичъри за двойки
 • Качество на щампата на суичърите
 • Как да перете и поддържате суитчърите за двойки
 • Суичери за двойки като подарък

Попадналите сте на точния онлайн магазин за поръчка на суитчъри за двойки. От долните редове научете повече за блузките за влюбени и как да им намерите приложение или защо да ги подарите и изненадате някое семейство или любимия човек.

Защо суичъри за него и нея?

Още ли не знаете, че суичърите за двойки са много cool? За първи път ли ги откривате и попадате на тях? Суичърите на него и нея са едни от най-яките допълващи дрехи, идеи за подарък или забавен елемент във Вашата връзка. Освен това нашите суичъри са супер меки и готини като материя, не са много дебели, за да Ви запотяват и да не може да ги носите при всякакви поводи (никой не обича дебелите ватирани запотяващи суичери, с които са ни мъчили като ученици). Да, нашите суичери нямат цип, но за сметка на това могат да се събличат с едно леко движение. А що се касае до самата дума суичъри, често я срещаме като суитчъри, суичери, суетшърти и други, но при всички случаи говорим за една и съща дреха -  блуза с или без цип, но задължително с качулка.

Как да избера щампа на суичерите?

Във Fashionmix имаме голямо разнообразие от принтове за суичъри за двойки. Нашите дизайнери сами измислят и изработват щампите, като ги съобразяват с тенденциите и трендовете. Използваме разбира се и инспирации от интернет, като винаги се стремим да имаме актуални нови картинки на суитчърите.

Имаме различни видове щампи за суичерите ни:

 • С големи или малки картинки

В колекцията на онлайн магазина ни ще откриете много модели суичери за него и нея с плътни големи или малки картинки. Изберете дали желаете да сте по-забележими от далече или искате любовната Ви щампа да остане малко по-инкогнито.

 • С големи или малки надписи

За тези от Вас, които не обичат картинките, а си падат по надписите (сигурно, защото имате много татуировки по вас с надписи), то в онлайн каталога имаме и суичери с големи и малки надписи, къси и дълги послания. Моделът Суичъри за двойки Love My Girl Love My Boy в черно е много поръчван.

 • С надпис и картинки

Вероятно това са най-поръчваните и харесвани модели. В тази категория спадат хитовите ни модели Суичъри за двойки The Boss The Real Boss в черно и Суичъри за двойки King 01 & Queen 01 в черно. А защо не Бони и Клайд Суичъри за двойки Bonnie 01 & Clyde 01 в черно

 • Със закачливи щампи

Суитчери за двойки със забавни щампи като щепсели, стрелички, стрелки са супер популярни, като един от най-забавните е Суичъри за двойки Plug And Play в черно.

 • Щампи на супер герои

Имаме суичъри с герои като Мики Маус и Батман. Едни от най-продаваните ни модели са Суичъри за двойки Love Him Love Her в черно или Суичъри за двойки We Are Hoping в черно

 • Коледни и Новогодишни

Коледни суичъри за двойки са щампите, които се поръчват само през месец декември. Еленчета, лопатарчета, Коледни шейни и Дядо Мраз - разполагаме и с такива щампи.

Цени на суичъри за двойки

Да, може да кажем, че имаме евтини суичъри за двама. Но евтини, защото цените са ниски, благодарение на големите количества от комплект суичъри за влюбени, които поръчваме. Не правим компромис с качеството. Даже бихме казали, че нашите щампи на блузите са едни от най-качествените на пазара, защото използваме изпитана печатница за тяхната изработка.

Качество на щампата на суичърите

Щампа е популярната фраза, която сме свикнали да ползваме, но всъщност повечето подобни суитчери и суитчери за двойки са с дигитален печат (DTG), коeто гарантира дълготрайна употреба. Принтовете на суичърите се печатат в модерна печатница с най-добрата машина за дигитален печат Kornit, по изпитана технология. Щампите се подготвят от човек, печатат се и след това отново от човек се проверяват дали са годни за продажба. Суичъри с принтове, които не са перфектни, не достигат до склада на Fashionmix, съотвтено няма как да бъдат изпратени по куриер и до вас. Усмихнатият екип на онлайн магазин Fashionmix проверява всеки един суитчер - дали има изправен принт, както и дали самия суичър е в перфектна кондиция. Продаваме и тениски и суичъри за двойки - използваме отново същия метод на печат.

Как да перете и поддържате суитчърите за двойки

Лично нашия екип е тествал да изпере суичера на 30 градуса в пералня и след това да го пусне на сушилня. Щампата се запазва. Този процес сме го повтаряли много пъти. Разбира се колкото повече перете суечърите и колкото повече ги сушите в сушилна, с времето материята ще се захабява, а щампата ще избелява. Но пък не пречи да си поръчате нови - тамън ще разнообразите. А както казахме - цените не са високи и може да си ги позволите отново.

Важно е да не перете суичърите на 40 или 50 градуса и повече, а да ги перете на 30 градуса. Винаги препоръчваме да използвате програма за пране в ръчен режим на пералнята, ако имате. Центрофугите не са големи приятели на никои дрехи, както всички знаем.

Разбира се - не гладете суичърите през щампите. Ще го повторим още веднъж, за да сме ясни - не минавайте през щампите с ютия. Ще си развалите суичърите, а от Fashionmix не може да поемем гаранцията им и да ги заменим. Ще трябва да си закупите нови.

Поддържайте суичерите за двойки чисти и спретнати, използвайте хубав перилен препарат и омекотител, сгъвайте ги и ги пръскайте с хубав парфюм. Махайте космите от домашните любимци. И ще им се радвате всеки път, когато ги обличате с Вашата половинка. 

Суичери за двойки като подарък

Помислете си колко може да зарадвате любимия си човек до Вас, ако му поръчате онлайн суичър за двойки с интересна щампа. Поводът може да е Коледа или Нова година. Но не само Новогодишните празници може да са причина да си подарявате мачинг подаръци. Свети Валентин е супер подходящ празник, в който Вашата половинка да получи неочакван памучен подарък със сладурска щампа. И О! Изненада! - Вие ще имате другата половина от подаръка “допълваща” или пък суичър със същата щампа. Какво по-голяма радост от това да покажеш, че обичаш някой в деня на влюбените.

Суичърите за двойки са подходящи за подарък и за рожден ден, имен ден, годишнина. Идеята е добра, защото дори само мъжа или жената да има празник, то автоматично със суичер за двойка и другия получава подарък. Може да ги използвате и за подарък за ергенско или моминско парти, а защо не и за сватбен подарък. Трябва да сте креативни и Вашият подарък ще е номер едно на купона. Запомнящ се, сниман, споделян!