Добра новина! Доставяме безплатно* над 70 лв.

Тениски за двойки

Продукти 1 - 48 от 216

1 2 3 4 5

Тениски за двойки

Продукти 1 - 48 от 216

1 2 3 4 5
Обратно горе

ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА ТЕНИСКИ ЗА ДВОЙКИ FASHIONMIX - МЪЖЕТЕ СЕ ОБЛИЧАТ ТУК!
Нашето желание да предложим оригинални и дизайнерски тениски, предизвикващи емоция и усмивката на човека до нас. Направете романтичен подарък подходящ, както за празника на влюбените СВЕТИ ВАЛЕНТИН така и за романтичен подарък без повод. Уникални, забавни, принтирани с много любов, нашите тениски за неповторим начин да зарадвате Вашата половинка.

МОДЕЛИ ТЕНИСКИ С ЩАМПИ ЗА ДВОЙКИ ВЪВ FASHIONMIX
В тази категория сме подбрали разнообразни модели тениски за двойки. Комплектите тениски за влюбени са в състав от две тениски с еднакви или допълващи се изображения или текст, като по този начин се създава една уникална композиция върху двойката. Сред щампите на тениските за влюбени двойки може да намерите принтове със забавни надписи, допълващи се картинки, любими анимационни герои, любовни обръщения и много други.

КАК ИЗРАБОТВАМЕ ТЕНИСКИ ЗА ДВОЙКИ?
Тениските се предлагат в различни дизайни, които са изработени от независими дизайнери, споделили с нас своите неповторими произведения. Висококачествената материя на тениските и гъвкавият и иновативен дигитален печат Ви гарантират уникален продукт на разумна цена, различаващ се от масовите тениски със щампи.

КАК ДА ПОРЪЧАМ?
Всеки продукт се изработва по поръчка. След като изберете предпочитания от Вас комплект и го поръчате в сайта,срокът му за доставка се увеличава с 1-2 дни от стандартния срок за доставка в нашия онлайн магазин.
Подарете си щастие с нашите тениски, които може да закупите от онлайн магазин FASHIONMIX!