Доставяме безплатно* всяка поръчка над 70 лв.

Тениски за двойки

Продукти 1 - 72 от 243

1 2 3 4

Тениски за двойки

Тениски за двойки Bears бели Тениски за двойки Bears бели

44.99 лв.

39.99 лв.

-11%
Тениски за двойки Chess бели Тениски за двойки Chess бели

44.99 лв.

39.99 лв.

-11%
Тениски за двойки Love бели Тениски за двойки Love бели

44.99 лв.

39.99 лв.

-11%

Продукти 1 - 72 от 243

1 2 3 4
Обратно горе

Тениски за двойки - за всички, които обичат усмивките

 • Защо точно нашите тениски за него и нея?
 • Коя щампа от тениските за двама е най-подходяща за нас?
 • Защо цените на нашите тениски за влюбени са толкова ниски?
 • Относно нашите щампи
 • Как да поддържате вашите тениски за двама?
 • Нашите тениски за двойки - точният подарък

Това е точно Вашият онлайн магазин за поръчка на тениски за двойки

От долните редове ще разберете защо да предпочетете нашите продукти, как да се грижите за тях, с какво нашите предложения за влюбени са по-специални и различни от всички останали.

Защо точно нашите тениски за него и нея?

Тениските, като цяло, са неизменна част от облеклото на всеки. Освен, че прилягат на всяка фигура и пол, те са леки, удобни, подхождат на повечето стилове, не заемат почти никакво място в багажа или гардероба, същевременно универсални и в нашия случай оригинални!

Кой в днешно време не иска да бъде различен, неповторим, забележителен и едновременно с това да се чувства комфортно в дрехите си? Изработени от висококачествен памук, мека и издръжлива материя с оригинална визия и в стилни цветове.

Коя щампа от тениските за двама е най-подходяща за нас?

Във Fashionmix имаме огромно разнообразие от щампи, съобразени с най-новите тенденции и предпочитания на пазара, изработени прецизно от нашите дизайнери, които са специалисти в своята област и винаги са в крак с модата и новостите в тази индустрия.
На нашите дизайнери често им хрумват нови идеи за щампи, така че следете онлайн магазин Fashionmix за нови тениски и суичъри за двойки.

Ние ви предлагаме:

 • Тениски с по-големи или по-малки картинки

Както много разнообразни, така и според вкуса на клиента - дали да бъде забелязан от далеч или да се радва на дискретно послание. 

 • Тениски с големи или малки надписи

Чувствата на нашите клиенти могат да бъдат пресъздадени не само чрез апликация, а и директно - чрез надпис. На вас оставяме да изберете изразното средство.
Нашите клиенти най-често се спират на комплект тениски за влюбени Тениски за двойки The Boss The Real Boss.

 • Тениски с картинка и надпис

Какво по-добро от това? Така ще бъдете сигурни, че ще улучите вкуса на бъдещия притежател на тези невероятни тениски за влюбени. В тази категория са най-поръчваните ни модели. В частност най-предпочитани биват Тениски за двойки King & Queen и Тениски за двойки Limited Edition.

 • Тениски за двама със закачливи щампи 

За по – смелите и разчупени личности подхождат тези свежи, екстравагантни и забавни тениски влюбени. Пример за това са Тениски за двойки Hands Off

 • Щампи със супер герои и анимационни герои

Ако се отъждествявате с някой от тях или пък виждате своята половинка в такава светлина, значи това би бил идеалният избор за вас. Смели, сладки или просто себе си! Тези тениски за него и нея ще ви върнат в детството. Чудесен избор са Тениски за двойки Mickey & Minnie и Тениски за двойки с миньоните.

 • Тениски с Коледна и Новогодишна тематика

Този вид Коледни тениски за двойки се поръчват само през месец декември. Създайте си празнично настроение със сладки еленчета, пухкави снежинки или пък със самия Дядо Коледа. Всеки празник има нужда от своята магия!

Защо цените на нашите тениски за влюбени са толкова ниски?

В Никакъв случай не трябва да оставате с грешното впечатление, че когато една дреха е на ‘‘прилична“ цена, то тя е некачествена! Нашите цени са компенсирани от голямото количество тениски, които поръчваме и продаваме, а количеството е голямо защото всичко при нас е качествено и изпитано!

Относно нашите щампи

Щампа, апликация, картинка, надпис и всички останали названия всъщност са дигитален печат (DTG) , което гарантира и дълготрайната му употреба. Изработвани по изпитана технология, в една от най-добрите печатници в страната и то на най-добрата машина за дигитален печат Kornit, нашите тениски биват проверявани обстойно, дали са годни за продажба, както от хората, които ги изработват, така и от нашия екип след като са получени в склада на Fashionmix. Това Ви гарантира перфектно изпълнена поръчка в рамките на посочения срок.

Как да поддържате вашите тениски за двама

Както всички дрехи с печат, така и нашите е препоръчително да бъдат прани на не по-висока от 30 градусова температура - с щампата навътре. Тествано от нашия екип е и изсушаването им в машина за сушене, но отново е желателно щампата да бъде от вътрешната страна, за да може да се съхрани максимално дълго време. За всички е ясно, че няма дрехи, чиято материя и апликация е вечна, но когато се поддържа правилно , то със сигурност ще ѝ се радваме по-продължително.

Изключително важно е, да не гладите Вашата тениска за двойки през щампата, защото при такъв вид повреда ние не носим отговорност и не можем да ви зачетем гаранцията! 

Нашите тениски за двойки - точният подарък

Да изненадате своята половинка за Свети Валентин или пък без повод или да направите подарък на ваши приятели, а защо не дори на вашите родители - нашите тениски за влюбени са идеалният избор, който ще провокира усмивки, хубаво настроение и благодарности от привилегированите да получат подобен подарък. Те олицетворяват не само страхотен жест на внимание, но и носят послание и специално настроение със себе си!

За сивите дни, за натовареното ежедневие, за моментите, в които искаш да повдигнеш духа на любим човек, то нашите тениски за него и нея са чудесният подарък!