Доставяме за 1 ден до цялата страна/в работни дни/

Дамски обувки

1 продукта

1 продукта

Обратно горе

Дамски обувки от онлайн магазин Fashionmix

Жената и обувките

Всяка жена трябва да притежава поне 5 чифта обувки от различен вид, при това цитираното число е задължителният минимум. Мнозина определят женската половина на човечеството като капризна и искаща все повече и повече, но това си има своята причина. Нека погледнем фактите в очите – от дамите се изисква да бъдат символ на елегантност, демонстрация на стил и добър вкус, в допълнение към всички останали роли в живота им.

Обувки - задължителен елемент от дамския аутфит

Няма съмнение, че тоалетът на една дама бива завършен с обувките и аксесоарите. Затова никак не е маловажно как те ще бъдат подбрани. Винаги е било обект на дискусия твърдението, че високият ток прави визуално по-красив крака на дамата. Други твърдят, че изяществото ѝ не зависи от това. А истината е, е дамите изглеждат прекрасно във всякакъв тип обувки, щом се чувстват добре, без значение от височината на тока или платформата. Дали за всеки ден, или за специално събитие, видът и стилът на чифта обувки говори много за притежателката му.

Сезонът и предназначението на дамските обувки

Онова, което до известна степен отличава мъжете и жените, когато избират обувки, е елементът на суетата, който е по-силно изявен при дамите. Или поне така изглежда. Сякаш мъжете са по-склонни да приоритизират удобството за сметка на външния облик на обувката, докато при дамите второто понякога измества значението на първото. Красотата иска жертви, това оправдание е всеизвестно. Дори и за зимни обувки, боти или високи ботуши, освен чифт с удобна подметка и ток, всяка жена трябва да има у дома си и друг чифт, който е с по-зашеметяваща форма и съответно с висок ток.

Есента и пролетта, в качеството им на преходни сезони, дават по-широк избор на модели. Съвсем оправдано тогава е носенето на спортен тип обувки. Дамските кецове и маратонките си подхождат идеално далеч не само с анцуг, но и с дънките, с които дамите ходят на работа всеки ден или на разходка с бебето. А що се отнася до класически обувки за всеки ден, самата идея за тяхното съществуване не се връзва с понятието шикозност – такива обувки трябва да бъдат ниски и удобни, издръжливи на дълги часове експлоатация.

Многообразие и свобода на цветове и дизайн при обувките за жени

Светът е за жени, промърморват често господата, имайки предвид разнообразието и смелите цветови съчетания при дамските модели. И сякаш повечето магазини по улиците са за дамски стоки, поне привидно е така. Безспорно е, че на една жена отива всякакъв цвят и дизайн, докато при мъжете не би било уместно ярко съчетаване на цветове или допълнителни украси. Но затова и жените са по-атрактивната част от обществото, което си е природно обусловено. Женските обувки могат да имат и бродерии, и камъни, и лъскави елементи, и крещящи цветове – и никак няма да е неуместно.

Видове дамски обувки

Въпреки че няма строга класификация, най-общо дамските обувки се поделят на ежедневни, спортни и за специални поводи, от една страна; зимни, пролетно-есенни и летни, от друга; и, също така, на отделни типове според дизайна им: еспадрили, чехли, сандали, боти, ботуши, с авангардна форма, и т. н. И както вече се спомена, разнообразието при дамските обувки просто не позволява единно класифициране и еднопосочно определяне на видове. Всеки чифт дамски обувки може да представлява комбинация от идеи, за които дори не сме си представяли.

FASHIONMIX ще задоволи вкуса за обувки на всяка жена

Моделите дамски обувки в онлайн магазин FASHIONMIX залагат на комбинацията от здравословно удобство и приятна визия. Качеството е безкомпромисно, тъй като при нас нито един модел не е случаен. Нашето предимство се изразява най-вече във възможността всяка дама да има голям избор от едновременно комфорт и стил, понеже в много магазини ежедневните обувки за дами изглеждат по-малко изящни от тези с висок ток. Целта ни е да елиминираме това – удобното означава и красиво! При нас многообразието приятно ще изненада и най-взискателните представителки на нежния пол и ще отговори на потребностите на всяка една от тях.
Преди да разгледате моделите, отговорете си честно на въпроса какво ви се иска най-много и започнете да разгръщате страниците на FASHIONMIX. Със сигурност ще откриете вашия чифт, при това на изгодна цена и седейки си удобно пред компютъра или държейки смартфона си в ръка. Поръчайте, без да се лутате и да се изморявате от обикаляне на магазините навън.

FASHIONMIX ви очаква, за да ви усмихне и да допълни вашата елегантност!