Добра новина! Доставяме безплатно* над 70 лв.

Мъжки тениски с яка

23 продукта

23 продукта

Обратно горе

Онлайн магазин за мъжки тениски с яка FASHIONMIX - Мъжете се обличат тук!

Мъжките тениски с яка са по-елегантният вариант на обикновените тениски. Появили са се като дреха за игра на тенис, а в последствие са станали и предпочитана дреха за игра на голф. Тениските с яка стават масово популярни благодарение на легендарния тенесист Рене Лакост и неговата марка за дрехи Lacoste.

Модели мъжки тениски с яка във FASHIONMIX

В онлайн магазин Fashionmix, сме подбрали разнообразни модели мъжки тениски с яка като сме се постарали да предложим интересни цветове и цветови комбинации. Материите са предимно памучни, което гарантира максимален комфорт по време на носене.

Как да носим мъжките тениски с яка?

В днешни дни мъжката тениска с яка е приложима както за спорт, така и за свободното време. Можете да комбинирате една тениска с яка успешно както с дънки и блейзър, така и с яке и панталон през по-хладните месеци или пък с къси панталони през лятото, а всички тези комбинации са подходящи не само за през деня, но и за излизане на дискотека.

A цените на тениските с яка във FASHIONMIX?

Нашите тениски са на цени между 28 и 35 лева. Цените на тениските с яка в онлайн магазина са съобразени с доходите на населението в България. Тениските, които предлагаме, са подобни на  хитовите модели тениски на топ марки като Lacoste, Polo by Ralph Lauren, Armani, но са на много по-евтини и достъпни цени. По качество и дизайн на нищо не отстъпват на водещите модни маркови тениски с яка.

Пазарувай сега мъжки тениски с яка от онлайн магазин FASHIONMIX!