Добра новина! Доставяме безплатно* над 70 лв.

Мъжки шорти

31 продукта

31 продукта

Обратно горе

Онлайн магазин за мъжки къси шорти Fashionmix – мъжете се обличат тук!

Дайте на анцуга заслужена почивка през топлите дни и го заменете с къси мъжки шорти за ежедневието или за тренировка на любимия ви спорт.

Модели мъжки къси шорти във Fashionmix

В онлайн магазин Fashionmix ще откриете голямо разнообразие от мъжки къси шорти, съобразени с последните тенденции: къси шорти с връзки на кръста, къси шорти с ластик на кръста, къси шорти с джобове, къси шорти с надписи и принтове. Всички наши мъжки къси шорти са от преобладаващо естествени материали, а платовете са меки и удобни за максимален комфорт.

Как да носим мъжките къси шорти?

Мъжките къси шорти лесно  се комбинират с тениски със заоблено деколте, тениски с V-образно деколте, потници, кецове или еспадрили. Моделите ни къси мъжи шорти са близки по визия до тези на спортни гиганти като Adidas и Nike и са супер избор както за спорт, така и за разходка в парка или посещение на близкото кафе.

А цените на късите шорти във Fashionmix?

Нашите мъжки къси дънки и панталони са на цени от 25 до 35 лв в зависимост от модела. Постарали сме се да предложим цени, съобразени със средните  доходи у нас, а качеството на изработката и използваните материали са на високо ниво.

Пазарувайте сега мъжки къси шорти от онлайн магазин Fashionmix!