Доставяме за 1 ден до цялата страна/в работни дни/

Как да не си изцапваме светлите къси панталони на дупето през лятото

27.07.2018
Как да не си изцапваме светлите къси панталони на дупето през лятото

Ако си падате по светли дрехи, може би сте забелязали, че след едно-две обичания вече не са чак толкова светли. Ако не сте го забелязали, то сигурно живеете на някакво много поддържано и чисто място, на което бихме се радвали да ни поканите.

Бели къси панталони са чудесен избор за лятото, но определено ни коства доста усилия, за да ги запазим бели. Дори и да заложим на къси панталонки в някакъв друг светъл цвят, пак е сериозен ангажимент да ги запазим неопетнени. 

Купи сега къси дънки

Най-добрият съвет, който можем да ви дадем, е да избирате къси панталони в бледи тонове за специални събития. Казано с други думи, ако знаете, че ви предстои 8 или 12-часов работен ден, който не е локализиран само в офис, е рисков ход да се облечете в светли нюанси. Но пък ако отивате на рожден ден, на фирмено събитие, което не изисква официално облекло, на разходка по плажа, на вечеря в крайморски ресторант и други, то закачливо светли къси панталонки са идеален вариант.

Само че човек никога не знае накъде ще го отвее вятърът, един мъж пък още по-малко, затова можете да сте винаги подготвени, обличайки бели къси панталони например. Носете си вестник или списание в чантата, което уж случайно да подложите под дупето си. Ако се притеснявате да не ви вземат за много суетен, изваждайки кърпичка и започвайки старателно да почиствате някоя улична пейка, просто небрежно извадете вестник и съвсем незабележимо седнете върху него.

Ако обаче мисълта да се нацапате ви изважда извън нерви, то просто носете къси дънки. Можете дори да се спрете на модел, който е фабрично изцапан, за да сте сигурни, че и да се изцапате наистина, няма да лични особено, да не кажем никак. Къси дънки с пръски боя и накъсвания например със сигурност носят на “предизвикателства”, а най-обикновени леки къси дънки също ще ви свършат перфектна работа.

Сподели Сподели с facebook Сподели с Google+ Сподели с Pinterest
« Назад към всички статии