Доставяме за 1 ден до цялата страна/в работни дни/

Сватбар ли съм, ако се обличам в бяло през лятото? Не, гъзар си!

10.07.2018
Сватбар ли съм, ако се обличам в бяло през лятото? Не, гъзар си!

Ако започнем тази статия философски, то непременно ще направим разбор на белия цвят и неговата символика. Няма да ви изненадаме, че той е синоним на чистота (не само онази от рекламите на прах за пране), невинност, красота и още куп стойностни понятия - същи както и гъзария. Когато става въпрос за мъже, облечени в бели дрехи обаче, често представите далеч не са толкова позитивни. Много хора следват стереотипи, твърдо убедени, че ако се облекат почти изцяло в този цвят, ще предизвикат подигравки. Но годината е 2018, поради което сме твърдо решени да оставим закостенелите представи в миналото.

Бялото е цветът на лятото и сега е моментът да го включим активно в гардероба си. Ключовата дума е свежест и я добавяме към всички аутфити за сезона. Един от двата най-класически цвята е идеално допълнение както към официалните, така и към кежуъл визиите.

"Бели маратонки и изтъркани джинси"

И като казахме “класика”, няма как да не започнем с “бели маратонки и изтъркани джинси”. Белите кецове или маратонки са подходящи целогодишно, но през лятото поне можем да бъдем сигурни, че ще запазят за по-дълго цвета си. Джинсите пък ги променяме на дънки и тъй като изтърканото едва ли ще си личи, когато са бели, залагаме на скъсани модели или пък класически прави предложения. 

Избери бели мъжки дрехи

Избери бели кецове

Идва ред и на тениските. Нотка на елегантност внася бяла тениска с яка, така че подобен модел никога не е грешен избор. Разбира се, можете да заложите и на стандартен модел бяла тениска, а изборът на принт зависи изцяло от вас.

Бялото се комбинира лесно с всякакви дрехи

Една от най-хубавите черти на белия цвят е, че лесно се комбинира с всичко и можете да сглобите аутфит изключително бързо. Колкото и да ни допада обаче, съветът ни е все пак да не се обличате от горе до долу в бяло, за да не навявате асоциации от едно близко минало, свързани със сватби, сватбари и други. Защото понякога границата между точно и прекалено е съвсем тънка и почти невидима. Дори бяла, бихме казали ние.

Сподели Сподели с facebook Сподели с Google+ Сподели с Pinterest
« Назад към всички статии