Добра новина! Доставяме безплатно* над 70 лв.

Мъжки къси панталони

21 продукта

21 продукта

Обратно горе

Онлайн магазин за мъжки къси панталони и памучни бермуди FASHIONMIX.

Мъжките къси панталони е единственият начин да останете елегантни и стилни и през най-горещите летни дни.

Модели мъжки къси панталони и мъжки бермуди във FASHIONMIX

В онлайн магазин Fashionmix, сме избрали разнообразни мъжки къси панталони в унисон с последните тенденции: мъжки къси панталони с тиранти, къси панталони с текстилен колан, камуфлажни къси панталони, едноцветни къси панталони, раирани къси панталони. Естествените материали преобладват при изработването на късите панталони, за да бъдат максимално удобни дори и в най-топлите летни дни.

Как да носим мъжките къси панталони и мъжките бермуди?

Мъжките къси панталони чудесно се кобинират с тениска или тениска с яка, с риза с къс или дълъг ръкав, дори с блейзър или пуловер като връхна дреха. Подходящо е комбинацията да се завърши с еспадрили или мокасини, а също и с кецове. Късите панталони са подходящи за носене почти навсякъде, което ги прави предпочитана част от мъжкото облекло през лятото.

A цените на късите панталони и бермудите във FASHIONMIX?

Нашите къси панталони са на цени от 30 до 50 лева. Цените на късите панталони в онлайн магазина са съобразени с доходите на населението в страната. Късите панталони, които предлагаме, са подобни на най-добрите модели къси панталони на топ дизайнери като Dsquared2, Cavalli, Philipp Plein, но са на много по-достъпни цени. По качество и дизайн на нищо не отстъпват на водещите модни маркови къси панталони.

Пазарувай сега мъжки къси панталони от онлайн магазин FASHIONMIX!