Доставяме за 1 ден до цялата страна/в работни дни/

Разчупи с карго - практичният избор за панталон

25.02.2019
Разчупи с карго - практичният избор за панталон

Кой е казал, че практичните панталони задължително изглеждат старомодно и неелегантно? В днешно време красивото и практичното лесно могат да бъдат съчетани, а идеалният пример за това са карго панталоните, които с множеството си разновидности са се превърнали в една от основните дрехи в гардероба на съвременния мъж.

Първоначалното им предназначение е било да бъдат носени от военните и да бъдат максимално практични и удобни за тях. Множеството им джобове (отпред, отзад, отстрани на панталона, на кръста) са имали за цел да побират всичко необходимо на един войник (обърни специално внимание на карго-панталона в класическото войнишко зелено). Свободната им кройка, която в същото време не е прекалено отпусната и безформена, подчертава естествената линия на краката, издължава ги и им предоставя нужния комфорт при движение.

Днес каргото е един от последните хитове в мъжката мода, а видовете са разнообразни (дънки, елегантни панталони, долнища и потури) и си отиват с всеки тип спортни или спортно елегантни ризи, блузи и обувки. Практично, нали? Можеш да носиш карго-панталоните с любимите си маратонки или кецове и да знаеш, че не само ще изглеждаш добре и ще ти бъде удобно, а и ще разполагаш с джобове, в които да държиш телефона, ключовете, портфейла си и каквото още е необходимо. Моделите са допълнително разнообразени не само от вариациите на джобове, но и от ластиците около кръста, с които ще ти е значително по-комфортно, циповете в долната част на крачолите и други хитри и стилни решения.

Мъжки панталони

Целта на карго-панталоните е именно тази - практичност и комфорт. Цветовете, кройките и стила им са разнообразни. Независимо дали ще избереш рокерски стил карго-дънки с намачкан ефект, с които да изглеждаш небрежно и оригинално, или пък по-фин панталон за елегантна визия, който също има полезни джобове, можеш да си сигурен, че си съчетал полезното с приятното или казано още по-добре - практичното с модерното.
Карго-панталоните имат не само интересен дизайн, но и ципове на крачолите или ластични маншети, които ги правят още по-удобни. Така ще се чувстваш комфортно през целия ден и в същото време няма да се притесняваш, че стилът ти е твърде неглиже.

Разчупи стила си с карго-панталоните. Намери място за джобните си аксесоари и принадлежности, като в същото време не изоставяш стила си. Звучи ти добре, нали? Значи е време да избереш твоя стил карго-дънки!

Сподели Сподели с facebook Сподели с Google+ Сподели с Pinterest
« Назад към всички статии