Безплатна доставка до офис Еконт над 70 лв.

Доставка и плащане

Начин на плащане

Заплащането за направените поръчки в онлайн магазин Fashionmix.bg се извършва чрез:

  • Наложен платеж - в брой при получаване на пратката от куриер. 
  • Онлайн чрез кредитна или дебитна карта - Mastercard, Maestro, VISA, VISA Electron или V Pay чрез сигурен виртуален пос-терминал при финализиране на Вашата поръчка.
Начини на плащане - Fashionmix

Цена и срок на доставка

  • Цената на доставката в онлайн магазин Fashionmix е от 3,15 лв. до офис на Еконт и от 4,96 лв. до точния ви адрес (за някои малко населени места опцията до офис не е достъпна, а доставката до адрес е по-скъпа). Допълнителна такса от 1% от стойността на Вашата поръчка ще бъде начислена при плащане с "Наложен платеж". Точната цена за доставка за вашата поръчка ще бъде калкулирана в процеса на поръчване  и Вие ще я видите преди да завършите поръчката.
  • За поръчки над 70 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА до офис на Еконт. 
  • Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт обикновено в рамките на 1 работен ден (за дрехи, обувки и аксесоари), освен ако в детайлна страница за закупения продукт не е упоменато нещо различно. Пратката може да бъде доставена на адрес на получателя или до избран от него офис на Еконт.
  • Всички поръчки, направени след 13:00 ч. в рамките на делничен ден, се обработват и изпращат на следващия работен ден и биват получени на по-следващия работен ден (включително и събота по желание на клиента). Всички поръчки, направени през уикенда се обработват и изпращат в понеделник или вторник и биват получени във вторник или сряда.
  • В случай, че един и същи клиент направи повече от една поръчка за един и същи адрес в рамките на 24 ч. или в рамките на уикенд или празници, то всичките му поръчки ще бъдат експедирани като една, освен ако изрично не е упоменал друго.

Проба на дрехи преди плащане

  • Ние Ви даваме възможността при получаване на стоката от куриера да я отворите пред него, да я разгледате и да я пробвате в рамките на 15 мин. преди да заплатите. В случай, че стоката не отговаря на очакванията Ви, не е Вашият размер или откриете дефект, Вие имате правото да я върнете обратно на куриера или да я замените с нова, като разходите за обратна доставка се поемат от Вас.
  • Разбира се, Вие можете да приемете стоката от куриера, като я заплатите (при плащане с наложен платеж) и да я пробвате на спокойствие в домашни условия.
  • При отказване на пратка след преглед и тест стойността на куриерската услуга за връщане на продуктите към нас е за Ваша сметка (Клиента).

Замяна и връщане на дрехи