Доставяме за 1 ден до цялата страна/в работни дни/

Еспадрили

10 продукта

10 продукта

Обратно горе

Онлайн магазин за мъжки еспадрили FASHIONMIX - Мъжете се обличат тук!

Еспадрилите възникват през далечния 14 век в  испанската област Каталуня. Оттогава насам те се смятат за удобна лятна обувка и именно за това са популярни по цял свят.

Модели мъжки еспадрили във FASHIONMIX

В онлайн магазин Fashionmix, сме избрали разнообразни мъжки еспадрили като сме се постарали да предложим едноцветни едпадрили и еспадрили в различни цветови комбинации. Естествените материали преобладават при изработването на еспадрилите, за да бъдат максимално удобни дори и в най-топлите летни дни.

Как да носим мъжките еспадрили?

Еспадрилите спокойно могат да се носят от пролетта до есента. Лесно се комбинират със панталон, къси панталони или дънки, а също и с тениска, риза, тениска с яка, блейзър или лек пуловер. Случаите, в които можете да обуете еспадрили също са доста разнообразни от разходка в парка до ходене на дискотека.

A цените на еспадрилите във FASHIONMIX?

Нашите еспадрили са на цени до 30 лева. Цените на еспадрилите в онлайн магазина са съобразени с доходите у нас. Еспадрилите, които предлагаме, са подобни на най-добрите модели еспадрили на топ марки като Tommy Hilfiger, но са на много по-достъпни цени. По качество и дизайн на нищо не отстъпват на водещите модни маркови еспадрили.

Пазарувай сега мъжки еспадрили от онлайн магазин FASHIONMIX!