0

Добра новина! Доставяме безплатно* до офис Еконт

Мокасини

Няма намерени продукти.

Обратно горе

Онлайн магазин за мъжки мокасини FASHIONMIX - Мъжете се обличат тук!

За популярността на мокасините днес трябва да благодарим на мъжкото списание Esquire, което ги прави известни сред мъжете в Америка.

Модели мъжки мокасини във FASHIONMIX

В онлайн магазин Fashionmix, сме селектирали разнообразни мъжки мокасини като сме се постарали да предложим класически модели, а също така и техни вариации. Основният материал, от който са направени мокасините в онлайн магазин Fashionmix е естественият велур, което ги прави изключително комфортни за носене.

Как да носим мъжките мокасини?

Мокасините спокойно могат да се носят почти целогодишно. Лесно се комбинират със спортен панталон, къси панталони или дънки, а също и с тениска, риза, тениска с яка, блейзър или лек пуловер. Случаите, в които можете да обуете мокасини също са доста разнообразни от разходка в парка до ходене на дискотека или по-официално събитие.

A що се касае до цените на мокасините във FASHIONMIX...

Нашите мокасини са на цени варират от 80 до 90 лева. Цените на мокасините в онлайн магазина са съобразени с възможностите на населението у нас. Мокасините, които предлагаме, са подобни на най-добрите модели мокасини на топ марки като Tod’s, Bally, Gucci, но са на много по-достъпни цени. По качество и дизайн на нищо не отстъпват на водещите модни маркови мокасини.

Пазарувай сега мъжки мокасини от онлайн магазин FASHIONMIX!