Доставяме за 1 ден до цялата страна/в работни дни/

Мокасини

3 продукта

Обратно горе

Онлайн магазин за мъжки мокасини FASHIONMIX - Мъжете се обличат тук!

За популярността на мокасините днес трябва да благодарим на мъжкото списание Esquire, което ги прави известни сред мъжете в Америка.

Модели мъжки мокасини във FASHIONMIX

В онлайн магазин Fashionmix, сме селектирали разнообразни мъжки мокасини като сме се постарали да предложим класически модели, а също така и техни вариации. Основният материал, от който са направени мокасините в онлайн магазин Fashionmix е естественият велур, което ги прави изключително комфортни за носене.

Как да носим мъжките мокасини?

Мокасините спокойно могат да се носят почти целогодишно. Лесно се комбинират със панталон, къси панталони или дънки, а също и с тениска, риза, тениска с яка, блейзър или лек пуловер. Случаите, в които можете да обуете мокасини също са доста разнообразни от разходка в парка до ходене на дискотека или по-официално събитие.

A цените на мокасините във FASHIONMIX?

Нашите мокасини са на цени варират от 80 до 90 лева. Цените на мокасините в онлайн магазина са съобразени с възможностите на населението у нас. Мокасините, които предлагаме, са подобни на най-добрите модели мокасини на топ марки като Tod’s, Bally, Gucci, но са на много по-достъпни цени. По качество и дизайн на нищо не отстъпват на водещите модни маркови мокасини.

Безплатна доставка на мъжки мокасини за онлайн поръчки над 100 лв.

Пазарувай сега мъжки мокасини от онлайн магазин FASHIONMIX!