0

Добра новина! Доставяме безплатно* до офис Еконт

Мъжки къси дънки

29 продукта

29 продукта

Обратно горе

Онлайн магазин за мъжки къси дънки и дънкови бермуди FASHIONMIX.

Искате да останете елегантни и модерни дори и през най-горещите летни дни? Тогава заложете на мъжките къси дънки и панталони при избора си на готин аутфит.

Модели мъжки къси дънки и дънкови бермуди във FASHIONMIX

В онлайн магазин Fashionmix ще откриете голямо разнообразие от мъжки къси дънки и панталони съобразени с последните тенденции: вталени къси дънки и дънкови бермуди, модели със смъкнато дъно, мъжки къси дънки с тиранти или колан, модели с флорални мотиви. Всички наши мъжки къси дънки и панталони са от преобладаващо естествени материали, а материите са меки и удобни за летните месеци, което гарантира максимален комфорт.

Как да носим мъжките къси дънки и дънковите бермуди?

Мъжките къси дънки и  панталони супер успешно се кобинират с тениска със заоблено деколте, тениска с V-образно деколте или тениска с яка, с риза с къс или дълъг ръкав,. Комбинацията лесно се завършва с еспадрили или мокасини, а защо не и с кецове. Късите дънки и панталони са подходящи за носене почти навсякъде и при почти всички поводи, което ги прави предпочитана част от мъжкото облекло.

A цените на късите дънки и мъжките дънковите бермуди във FASHIONMIX?

Нашите мъжки къси дънки и панталони са на цени от 30 до около 50 лв. в зависимост от предлагания модел. Постарали сме се да предложим цени, съобразени с възможностите на населението у нас, а качеството на изработката и използваните материали са на високо ниво.

Пазарувай сега мъжки къси дънки и панталони от онлайн магазин FASHIONMIX!