Доставяме за 1 ден до цялата страна/в работни дни/

Елегантно-небрежен - Как да интегрирате дънките в 6+ нови комбинации

17.08.2018
Елегантно-небрежен - Как да интегрирате дънките в 6+ нови комбинации

От десетките стилове , елегантно-небрежения стил се радва на много популярност и това не е чудно, ако разгледаме комбинациите от дрехи, на които той разчита. Елегантно-небрежения стил ти позволява да отидеш в офиса и след това на парти, без да се налага да избереш друг аутфит! 

Мъжки дънки

Какво означава елегантно-небрежен? ТОП 3 основни облекла

Елегантно-небрежен е дефиниран чрез сливането на два стила дрехи: от една страна, става въпрос за заимствани елементи от офисния стил , от друга страна, имаме от уличен стил, които заедно водят до някои много вълнуващи и практични аутфити. Бизнес-елегантен, но с лека нотка - това е същността на ежедневието, което можем да носим по различни поводи и са подходящи за всеки, независимо от личността. Въпреки това, елегантно-небрежения стил може да бъде доста труден, затова ти представяме най-важните 3 основни елемента на дрехите за достигане на такъв аутфит:

1. Дънките - най-обичаните дрехи, джинсите се отличават със своята многофункционалност. Независимо от това колко ярки или колоритни, изглежда че ще останат модерни независимо от сезона. Няма нужда да инвестираш състояние в чифт дънки, защото можеш да намериш много интересни модели евтини дънки.

2. Тениските - колкото е възможно повече и, ако е възможно, колкото е възможно по-обикновени! Тениските имат заслужено място в топ на основните облекла, необходимите за създаване на елегантно-небрежения аутфит. В зависимост от модела и кройката, те могат да се носят с дънки, поли или елегантни панталони, които представляват онези дрехи, придавайки лек въздух на аутфита.

3. Саката - сакото е още едно ”must-have”/задължително нещо, когато става дума за създаване на елегатно-небрежните аутфити. Нашето предложение е да избереш сака, които не са много взискателни нито по отношение на материала, нито по отношение на дизайна, за да се осигури лесна поддръжка и интегриране в различни комбинации от дрехи.

Идеи за елегантно-небрежни аутфити за жени

Елегантно-небрежения стил е подходящ както за мъжкия гардероб, така и за женския гардероб. За тях ние предлагаме 4 лесни постигащи се и много шикозни комбинации!

#1. Заложи на тесни дънки, за предпочитане в светъл цвят. Съчетай ги с бяла блуза, със сиво сако и чифт сребърни обувки stilleto!

Optează pentru o pereche de jeanși skinny

#2. Искаш аутфит, който можеш да носиш както и в училището, така и по време на разходка с момичетата в мола? Всички дънки те спасяват и в този случай! Носи ги с чифт боти с ток, със свободна риза и обикновен бял топ! Допълни целия аутфит с чифт очила и си готов за нов ден!

Vrei o ținută pe care să o poți purta atât la școală

#3. Искаш елегантно-небрежен аутфит като хладен въздух? Предлагаме тази комбинация, в която изненадващият елемент е коженото яке. Несъмнено ще се направиш фурор, носейки такъв аутфит!

Vrei o ținută smart casual cu un aer foarte cool

Идеи за елегантно-небрежни аутфити за мъже

Започвайки от обикновен чифт дънки, можем да започнем създаването на изключително модерен елегантно-небрежен аутфит . Ето какви са идеите за елегантно-небрежни аутфити за мъже:

#1: Бяла риза, чифт мокасини, класически дънки и минимум аксесоари - това са елементите, от които се нуждаете, за да създадете една от модерните мъжки комбинации на дрехи. Вдъхнови се от снимката по-долу!

O cămasă albă, o pereche de mocasini

#2: Този път ние ти предлагаме изключително смел елегантно-небрежен аутфит, който има денима за централен елемент. Дънките са звездата в тази комбинация, защото са подчертани от оттенъка на бялото на другите компонентни елементи.

De data această, îți propunem o ținută smart casual extrem de îndrăzneață

#3: Елегантно-небрежен аутфит, който може да се носи във всеки сезон, може да се състои от няколко основни дрехи от гардероба на всеки мъж. По-конкретно, съчетавайки чифт класически джинси, обикновена фланелка, сако и чифт ежедневни обувки, получаваш аутфит, който можеш да носиш не само в офиса, но също и на среща или разходка с момчетата!

O ținută smart casual care poate fi purtată în orice sezon poate fi compusă

За още повече идеи за елегантно-небрежни аутфити, ние те каним да откриеш статиите в нашия блог! Преоткрийте себе си с Fashion Mix!

Сподели Сподели с facebook Сподели с Google+ Сподели с Pinterest
« Назад към всички статии