Доставяме за 1 ден до цялата страна/в работни дни/

Осмеляваш ли се да носиш дънки и да ти се вижда глезена? Яко е!

02.08.2018
Осмеляваш ли се да носиш дънки и да ти се вижда глезена? Яко е!

Лятото тази година позакъснява, но като цяло приемаме, че горе-долу вече е дошло. Все пак, имаме някаква надежда, че поне през август ще можем спокойно да се порадваме на летните си дрехи, без да ни се налага да взимаме кожено яке или суичър навсякъде със себе си. Хубавото поне е, че студено или топло, можем да носим любимите си мъжки дънки до глезена без грам притеснение, защото това определено е един от любимите ни трендове.

Ако и вие си падате по тази модна вълна, то имайте предвид няколко важни условия, когато избирате своя модел скъсани дънки. Както се казва, не може просто да грабнете първият чифт, който се изпречи пред погледа ви, затова обърнете внимание на следващите редове. 

Мъжки дънки

На първо място, задължително е да заложите на slim fit модел, тъй като само той изглежда наистина добре при подобна дължина. Да си го кажем направо, широките модели просто ще изглеждат нелепо.

Също така не забравяйте и за чорапите. Сигурно се досещате, че ако сте обути с дънки над глезена, не е много подходящо чорапите ви да се опитват да докоснат коленете. Затова или заложете на подходящи обувки, които да носите на бос крак, или се сдобийте с ултра къси чорапи, които почти не се подават над обувките.

Що се отнася на цветовите комбинации, те зависят изцяло от вас. Скъсан син деним и бели кецове е комбинация, която няма как да е кофти, същото важи и за тъмен slim fit модел с готини обувки или кецове в подобен нюанс.

Изобщо, имайте предвид, че не само женският крак изглежда чудесно подчертан с дънки над глезена. Ние също имаме какво да покажем, избирайки подобен деним, затова не се притеснявайте да разголите малко плът. Изборът на slim fit модел също не трябва да ви тревожи, все пак 90-те отминаха отдавна и “широки фънки дънки, кърпа на главата, мой” отдавна не е опция.

Сподели Сподели с facebook Сподели с Google+ Сподели с Pinterest
« Назад към всички статии