Доставяме за 1 ден до цялата страна/в работни дни/

Chunky маратонки в офиса? Ултрамодерно!

26.03.2019
Chunky маратонки в офиса? Ултрамодерно!

Фен ли си на маратонките с висока и обемна подметка, или на тези с грайфери? А на елегантните кецове на платформа? Знаехме си, че си! Все пак това е последният хит на градската мода. Сега ще разбереш обаче защо освен модерни, те са също креативен и готин начин да внесеш в стила си по-атрактивна нотка.

Разбиваме мита за строгите и еднообразни дрехи и обувки

Не е задължително офисът да е място, в което да носиш единствено строги и еднообразни дрехи. Разбира се, да имаш добър стил е важно, особено когато си в работна среда, но има лесни и бързи начини, благодарение на които да разчупиш образа си, без да губиш елегантността на цялостната си визия. Най-хубавото в този случай е, че дори не е нужно да отиваш на шопинг за нови дрехи, защото малката тайна е, че голямата промяна в стила ще дойде не от дрехите, а от обувките. Как ли?

Чрез добрите и удобни маратонки, в частност (с оглед на последните модни тенденции) – chunky дамски кецове и маратонки.

Този тип маратонки не само освежават офис облеклото, което обикновено е костюм или панталон в сиво, черно, тъмно синьо или класически пепит, но и са удобен и фънки начин да посрещнеш новия сезон, който предполага повече динамичност и лекота. Градската среда изисква да си в постоянна готовност за интензивно движение и придвижване от точка А до точка Б, като през цялото време трябва да изглеждаш добре, нали?

Дамски кецове

Как се носят chunky маратонки и кецове?

Chunky маратонките са ултрамодерни и ще направят тази задача удивително лесна, защото можеш смело да ги комбинираш с костюм, спортно-елегантен панталон, сако и дънки, а защо не и с подходяща рокля.

Друго предимство на хитовите chunky маратонки е, че видът им е идеален баланс между спортното и елегантното. Това се дължи на техния дизайн, съчетаващ класическата визия на спортните маратонки с по-разчупена и висока подметка. Така се запазва усещането за комфорт, но и се добавя по-модерен елемент. Цветовете и моделите на този вид обувки е огромен и затова начините, по които може да ги носите в офиса, са многобройни и зависят изцяло от личния ви стил и вкус.

Обичаш да носиш едноцветни ризи и дънки? Съчетай ги с дамски кецове на платформа с класически дизайн или с ултрамодерни дамски маратонки в бяло и запази класическата визия, като същевременно я освежиш.

Ако пък топлото и усмихнато време те вдъхновява за романтична визия, извади любимата си рокля (на флорални мотиви, едноцветна, щампована...) и я комбинирай с бели дамски кецове с черна пета и капси или с черни кецове с ивица и платформа. Както добре знаеш, черното и бялото подхождат на всичко, затова пусни въображението си на свобода и експериментирай с всяка офис дреха, която намериш в гардероба си.

Chunky маратонките те очакват, за да те изстрелят право в челните позиции на модерните тенденции.

Сподели Сподели с facebook Сподели с Google+ Сподели с Pinterest
« Назад към всички статии