Доставяме за 1 ден до цялата страна/в работни дни/

"Лято 2013" с онлайн магазин FASHIONMIX - автентични мъжки дрехи, тунинговани коли от Overdrive и жена за украса (и не само)

20.06.2013
Със стартирането на онлайн магазин FASHIONMIX в края на 2012 г., имахме мисия да облечем българските момчета и мъже в супер тарикатски дрехи на изключително достъпни цени. Въпреки че сме само от на няколко месеца, FASHIONMIX има над 22.000 фена във Facebook и над 5.000 доволни клиента онлайн от цяла България. Постигнахме го с иновативност, отлично представяне на артикулите, бърза комуникация с клиентите и яко бачкане.

FASHIONMIX Summer Collection 2013

В началото на лятото решихме да зарадваме нашите клиенти и фенове с фотосесия и видео на лятната ни колецкия автентични мъжки дрехи от онлайн магазин FASHIONMIX - Мъжете се обличат тук!

Мястото е OVERDRIVE

За място на фотосесията избрахме уникалният по рода си за България (а и на Балканите) авто-мото тунинг център и сервиз OVERDRIVE, близо до София. Може да посетите официалният сайт на OVERDRIVE, за да се запознаете с услугите на центъра.

Идеята - какво е нужно на един мъж за лятото?

Лято е. Ще ходим на море, ще ходим по барове. Какво е нужно да един модерен мъж?
  1. Да изглежда отлично в перфектни летни дрехи и обувки.
  2. Да има 2-та най-важни аксесоара: наточена кола и яка мацка за украса.

Дрехите на FASHIONMIX за лято 2013

Summer Collection 2013 показва лятната колекция на онлайн магазин FASHIONMIX. В нея ще откриеш супер няколко различни стила, подходящи за различни случаи: Марките дрехи, в които са облечени нашите модели на FASHIONMIX, са хитовите Hardsoda, Velvet Villains, Lagos, Adrexx, Tony Moro, Ar-Ma, Enos, Denim Republic, Nato, Click Bomb, Catch, Dress&Go, TPM, Belman, Religion, Nike и др.

Автомобилите от OVERDRIVE

За да стане пъстра и цветна фотосесията, решихме да докоснем моделите на FASHIONMIX до едни от най-яките тупалки в тунинг центъра OVERDRIVE:
  • Бяло Bentley GTC "Mulliner" // 169.00 лв. втора ръка // 560 коня
  • Черно Bentley GT V8 // 336.000 лв. нова цена // 508 коня
  • Оранжево Audi А5 3.0 TDI MTM // 42.000 лв. // 310 коня
  • Сив Nissan GT-R Black Premium // 107.000 лв. // 600 коня
  • Оранжево Porsche GT3 RS // цена по договаряне // 415 коня
  • Черно Porsche GT3 RS // цена по договаряне // 415 коня
  • Червен мотор Ducati Superbike
Допадат ли ви характеристиките? А вижте сега видеото и снимките!

Видео - мъжка лятна колекция лято 2013 на FASHIONMIX

Снимки - мъжка лятна колекция лято 2013 на FASHIONMIX

fashionmix-overdrive-audi-a5-mtm-3fashionmix-overdrive-audi-a5-mtm-backfashionmix-overdrive-audi-a5-mtm-bitchfashionmix-overdrive-audi-a5-mtm-flyfashionmix-overdrive-audi-a5-mtm-frontfashionmix-overdrive-audi-a5-mtm-orangefashionmix-overdrive-audi-a5-mtm-pinkfashionmix-overdrive-audi-a5-mtm-polofashionmix-overdrive-audi-a5-mtmfashionmix-overdrive-backfashionmix-overdrive-bentley-gt-black-2fashionmix-overdrive-bentley-gt-blackfashionmix-overdrive-bentley-gtc-3fashionmix-overdrive-bentley-gtc-allfashionmix-overdrive-bentley-gtc-girlfashionmix-overdrive-bentley-gtc-near-2fashionmix-overdrive-bentley-gtc-nearfashionmix-overdrive-bentley-gtcfashionmix-overdrive-ducati-superbike-2fashionmix-overdrive-ducati-superbikefashionmix-overdrive-nissan-gt-r-allfashionmix-overdrive-nissan-gt-r-premium-moneyfashionmix-overdrive-nissan-gt-r-velvetfashionmix-overdrive-nissan-gt-rfashionmix-overdrive-outside-black-whitefashionmix-overdrive-outsidefashionmix-overdrive-porsche-gt3-rs-blackfashionmix-overdrive-porsche-gt3-rs-orange-2fashionmix-overdrive-porsche-gt3-rs-orange-backfashionmix-overdrive-porsche-gt3-rs-orange-usa-2fashionmix-overdrive-porsche-gt3-rs-orange-usafashionmix-overdrive-porsche-gt3-rs-orangefashionmix-overdrive-porsche-gt3-rs-skullsfashionmix-overdrive-togetherfashionmix-overdrive-towels
Сподели Сподели с facebook Сподели с Google+ Сподели с Pinterest
« Назад към всички статии