Доставяме за 1 ден до цялата страна/в работни дни/

Кажи НЕ на скучните дънки!

14.02.2019
Кажи НЕ на скучните дънки!

Омръзнало ли ти е да носиш скучни дънки? Най-вероятно имаш няколко еднакви модела, които си обувал стотици пъти и с които си свикнал толкова много, че дори не ги забелязваш. Но дрехите не бива да са рутина! Те са онова, което те прави различен и интересен. Те носят настроение и дух, а сме сигурни, че ти търсиш точно това. Затова кажи НЕ на скучните дънки и виж какво ще ти предложим ние.

За да бъде атрактивна една дреха, тя се нуждае от акцент. Това може да са принтове, кантове, кръпки, специален цвят, пръска боя, фабрично изсветляване на части от плата... Вариантите са толкова много, че би било нелепо да се ограничиш единствено в класическия модел дънки. Животът е прекалено кратък, за да носиш скучни дрехи, е казал някой мъдър човек. Ние не знаем кой е, но знаем, че е бил прав. Затова бихме искали да ти помогнем да счупиш оковите на рутината, като ти препоръчваме:

Мъжки дънки

Дънки с кръпки

Небрежният и бунтарски вид винаги е на мода и винаги привлича вниманието. Дънките с кръпки са страхотно решение да избягаш от скучните модели, с които всеки е свикнал. Хубавото в случая е, че ако избереш дънки с кръпки, не е нужно да влагаш кой знае какво усилие в избор на подходяща тениска или блуза, защото не ти е нужно нищо повече от нещо семпло и едноцветно, с което ще подчертаеш акцента на дънките. Прокъсаните дънки са класика в жанра, а наличието на поне един такъв чифт в гардероба ти е повече от задължително.

Дънки с цветни петна

Дънките с пръски боя са един от най-атрактивните варинти. Пролетта все пак идва, не трябва ли да я посрещнем с настроение? С дънките на цветни петна веднага гарантираш собствената си усмивка и свеж стил, особено ако са съчетани с декоративни скъсвания и имат намачкан ефект. Най-добре заложи на слим фит модел, който е страшно актуален през последните години. Цветният акцент върху денима изглежда много добре и е подходяща опция, независимо дали си избрал тъмна риза, блуза с геометрични мотиви, или тениска с принт. Сигурни сме, че ще намериш идеалната комбинация. 

Дънки с кантове

Един от последните хитове в света на модата са дънките с кантове. С тях ще изглеждаш спортно и неглиже, но в същото време ще привличаш погледите. Освен това кантовете издължават фигурата и я правят по-стройна и елегантна. Този модел дънки е още по-свеж, ако е съчетан и с принтове или кръпки. С топлото време идва и времето на по-разчупената визия, а какво по-хубаво от това да съчетаеш комфорта с оригиналното?

Дънките не бива да бъдат скучни. Кантовете, принтовете, кръпките и специалните ефекти върху плата могат да придадат на визията допълнителна щипка цвят и стил. Защо не се възползваш?

Сподели Сподели с facebook Сподели с Google+ Сподели с Pinterest
« Назад към всички статии