Доставяме за 1 ден до цялата страна/в работни дни/

Рапърите Lil Wayne, Drake и Future със супер яки дрешки в общия си клип

19.03.2013
Рапърите Lil Wayne, Drake и Future със супер яки дрешки в общия си клип
Забелязали сме, че в много музикални клипове супер известни изпълнители са облечени по много нестандартен и направо откачен начин, а в същото време изглеждат яко.  Въпреки че във всички случаи са замесени стилисти все пак ако тези звезди нямаха нужното самочувствие и поведение усилията щяха да са напразни.

Или иначе казано на звездите не им пука особено, защото са достатъчно уверени в себе си и могат да се облекат както си искат.

За да докажем това твърдение взехме ей това видео за пример с три от най-оборотните хип хоп звезди в момента: Lil Wayne, Drake и Future, както и техни снимки от него. http://www.youtube.com/watch?v=KY44zvhWhp4 Най- екстравагантен е Lil Wayne, който на някои от кадрите се появява с изцяло огледални оранжеви очила и ярка оранжева блуза, а на други е с даламтински потури. Другите двама изпълнители могат да бъдат видени със странни, но много готини комбинации от син потник с жълти обувки или пък черна сатенена тениска с масивни ланци. Future дори се появява с нещо подобно на спортен комплект, изрисуван с пламъци, но горнището е без ръкави. [gallery columns="4"]  
Сподели Сподели с facebook Сподели с Google+ Сподели с Pinterest
« Назад към всички статии