Доставяме за 1 ден до цялата страна/в работни дни/

Мъжките зимни боти – практични, стилни, шик

19.11.2018
Мъжките зимни боти – практични, стилни, шик

Студеното време е вече факт, а много от нас все още се колебаят какви обувки да изберат за своята зимна визия. Вярно, че на нас, мъжете, не ни е толкова трудно, както на дамската половина от човечеството, но все пак и ние сме изправени пред разнообразни възможности. Най-важните условия при избора на зимни обувки обаче си остават комфорта и качеството. Но нека разгледаме темата малко по-подробно.

Мъжки боти

Ботите са задължителна част от зимния моден антураж на всеки уважаващ себе си мъж. Въпросът е как да изберем както стилни, така и удобни такива. Без много увъртания ви показваме как да постигнете практична и актуална визия тази зима.

Мъжките елегантни боти са идеален избор за тези от вас, които искат да ги съчетават и със спортно, и с кежуъл облекло. Поради изчистения им дизайн, можете да ги комбинирате с чифт тъмносини дънки и тениска, да добавите любимото си яке или палто и да получите един модерен зимен аутфит, с който да изглеждате страхотно както на работното място, така и през уикенда.

За постоянно бързащите господа, които предпочитат по-спорна и същевременно шик визия: съчетайте своя кежуъл стил с чифт удобни и спортни боти. Черните боти си подхождат с всякакви цветови комбинации, така че ако търсите нещо, което не изисква координация на цветовете, то те са добър избор.

Ако обаче се нуждаете от по-топъл завършек на вашия зимен облик, то бежовите боти могат да ви бъдат верен моден съюзник. Съчетавайки ги със сини дънки и бяла тениска, добавяйки топло яке и завършвайки визията с шал в ярък цвят, определено ще постигнете модерен зимен стил.

Помислили сме и за по-екстравагантните от вас, които искат да раздвижат скучния зимен сезон с нещо отличаващо. Можете смело да го направите с чифт камуфлажни боти, които са особено подходящи за семпла кежуъл визия в съчетание със стилен тренчкот например.

Велурените боти тип „Челси” са за тези господа, които искат да постигнат стилно излъчване без много усилия. Пробвайте ги отново с тренчкот, дънкова риза и черен изчистен панталон, за да получите перфектна изчистена визия, подходяща както за през деня, така и за през нощта.

Сподели Сподели с facebook Сподели с Google+ Сподели с Pinterest
« Назад към всички статии