Доставяме за 1 ден до цялата страна/в работни дни/

Мъжете срещу ризите

03.12.2012
Мъжете срещу ризите
Да погледнем истината в очите. Всеки мъж, независимо от възраст и професия, има нужда от ризи гардероба си. Наблюденията ни върху целокупния български народ показват, че изборът на правилна риза, която да изглежда добре и да бъде комфортна, се оказва цяло изпитание. Затова сме подготвили няколко правила, които гарантирано помагат при избора на удобна и стилна риза:
  1. Размерът има значение, но не само. Важно е да знаете дали носите риза размер М или L, но за да изберете удобна риза е добре да измерите обиколката на врата и дължината на ръцете си.
  2. Един пръст. При напълно закопчана риза трябва да можете да пъхнете един пръст между яката и ризата. Ако разстоянието е по- голямо, значи яката е твърде голяма.
  3. Ако смятате, че след като пъхнете ризата си в панталона тя трябва да изглежда като балон ще трябва да ви разочароваме. Всичко, което ви е необходимо е риза, която просто приляга добре по тялото ви.
  4. Яката. Има безброй видове яки и дори ние се объркваме с тях. Затова съветът ни е- изберете класическа кройка на яката. Така ще може да я ползвате и за вратовръзка, и за по- свободно носене.
  5. Загащете се. Когато носите риза, предназначена за носене в панталон не си правете експерименти да я носите отвън. Не изглежда добре, не ви прави по- слаби или по- оригинални.
  6. Гладете. Знаем, че е трудно (доказали сме го емпирично), но винаги гладете ризите си преди да ги облечете.

Обобщението на Fashionmix за мъжките ризи

Това са основните правила в света на ризите според Fashionmix.eu. Скоро ще се заемем и с висшия пилотаж по темата и ще ви посъветваме какви ризи са подходящи за различни поводи и комбинации. А сега вижте и селекцията ни от ризи в нашия онлайн магазин.
Сподели Сподели с facebook Сподели с Google+ Сподели с Pinterest
« Назад към всички статии