Доставяме за 1 ден до цялата страна/в работни дни/

НОВО! Basic колекция, създадена специално за нашия Online-магазин!

25.04.2019
НОВО! Basic колекция, създадена специално за нашия Online-магазин!

Нищо не е по-добро и ефектно от модните basic колекции. Те са онези, които са изчистени, стилни, семпли и подходящи за разнообразни случаи. Именно затова с гордост ви съобщаваме, че ежедневието и нуждите на съвременния модерен мъж ни вдъхновиха да създадем чисто нова basic колекция специално за нашия online магазин, както и за теб – нашия верен клиент. Това означава, че шансът да видиш някой, облечен със същия суичър с цип или същата блуза като твоите, е малък, тъй като дрехите от колекцията не се разпространяват по масови места за конфекция. Страхотно, нали?

Basic колекцията се отличава със семпли, но определено много далеч от скучни модели, които имат за цел да подчертаят индивидуалността ти, като те оставят да се движиш спокойно и комфортно в тях. Спортните модели са с елегантен дизайн, който е подходящ както за ежедневната градска среда, така и за небрежен ден в офиса или за ден във фитнес залата. В крайна сметка, целта на една дреха е да съчетава удобство и комфорт, а нашата basic колекция прави именно това – внася в живота ти нужната класика в облеклата, от които имаш най-честа нужда.

Освен че е уникална, елегантна и удобна, новата basic колекция е в 4 основни цвята – сиво, тъмно синьо, червено и черно – и включва един модел долнищеи три вида горнища. Те могат да бъдат комбинирани един с друг, така че да избереш онова, което отговаря най-много на личния ти стил и настроение. Съчетай висококачественото памучно долнище с някой от трите базови модела горнище и избери онези блуза, суичър с цип или анорак, които най-много ти подхождат. Или пък се сдобий с по един модел от цвят, за да можеш да разполагаш с всички възможни съчетания. По този начин ще си сигурен, че винаги ще си оригинален и различен от останалите.

Нашата специална basic колекция е създадена от 100% памук. Високото качество на моделите, както и самите им дизайни, бързо ще грабнат вниманието ти, защото сме убедени, че все по-трудно можеш да намериш изчистен, едноцветен и класически суичър с цип, който можеш да носиш и с дънки, и със спортно долнище. Повечето модели на пазара са аранжирани с много детайли и блестящи орнаменти, които макар и да са атрактивни, понякога не са онова, което искаш. Ако имаш нужда от спортен стил и комфорт, нашата basic колекция е точно за теб.

Тя те очаква специално в нашия online магазин и сме сигурни, че ще ти хареса!

Сподели Сподели с facebook Сподели с Google+ Сподели с Pinterest
« Назад към всички статии