Доставяме за 1 ден до цялата страна/в работни дни/

Писна ли ти да плащаш, като паркираш в мола? 5 решения за паркиране

13.07.2018
Писна ли ти да плащаш, като паркираш в мола? 5 решения за паркиране

Признаваме си, че в ерата на интернет предпочитаме да залагаме на онлайн пазаруване, но понякога правим изключение и се пускаме по доброто старо обикаляне на магазини. Хубавото е, че всичко това може да се случи в една-единствена сграда, за което благодарим на хората, измислили моловете. 

Яки модели кецове

Наистина е чудесно да можем на едно място да си платим сметките, да вечеряме, да гледаме филм, а и да си купим нещо ново, но пък никак не ни допада, че трябва да плащаме, просто за да паркираме там колата си. Вярно е обаче, че подземният паркинг е най-удобният вариант, особено когато времето навън е лошо и има опасност да изцапаме дрехите и обувките си, докато стигнем от колата до мола. Въпреки това ние имаме цели 5 алтернативи, които ви предлагаме.

1. Близо до метро

За да си спестите дълги разходки, най-удобният вариант е да паркирате колата си в района на най-близкото до дома ви метро. Това обаче важи най-вече в случаите, когато до самия мол също има метро, за да избегнете прехвърлянията по автобуси, трамваи и тролеи.

2. В малките улички около мола

Бихте могли да разходите новите си дрехи и обувки в квартала на мола, и макар че в София особено е мисия невъзможна, все пак да намерите някъде там свободно място за паркиране. Само дано не попаднете на недоброжелателни жители на района, които не са съвсем добре настроени към непознати коли.

3. В автомивка

Както се казва, с едно действие, две решения: хем ще измиете колата, хем ще й намерите временен паркинг.

4. На паркинга на хипермаркет

Доста често около моловете са разположени и големи вериги хипермаркети, чиито места за паркиране са напълно безплатни. Следващия път можете да спрете колата си на някое от тях.

5. Пред дома си

В крайна сметка, не е нужно винаги да излизате с личния си автомобил. Защо пък след една шопинг разходка в мола да не пиете по нещо с приятели, без да се притеснявате как ще шофирате след това?

Сподели Сподели с facebook Сподели с Google+ Сподели с Pinterest
« Назад към всички статии