Доставяме за 1 ден до цялата страна/в работни дни/

Пуловерът - враг номер едно за всеки мъж в дискотека или клуб

15.11.2012
Пуловерът - враг номер едно за всеки мъж в дискотека или клуб
Години наред екипът на Fashionmix трайно присъства по знайни и незнайни нощни заведения с различни жанрове музика и съответно с различна публика. Всички те обаче си приличат по едно нещо - навсякъде всеки път през студените месеци се появяват мъжки индивиди гордо облечени в плътни вълнени пуловери.  Тук е мястото да отбележим, че по принцип обичаме и се нуждаем от пуловери, но не и в конкретния случай.  В следващите редове ще се опитаме да изясним защо пуловерът не е подходящ за ходене на дискотека или нощен клуб.

Хигиената

Първата причина е чисто санитарна - хигиена. В дискотеките е топло. Пуловерът е топъл. Резултатът - обилно изпотяване. А всички онези реклами, които ви обещават дезодорантът да издържа по 48 часа, седмица, месец и т.н., без да ви предадат, честно казано послъгват. А ако сте били достатъчно предвидливи да си сложите тениска под любимия официален пуловер, за да можете да се съблечете в един момент, не се учудвайте ако околните (а и вие) останат неприятно изненадани от огромните потни петна, появили се междувременно.

Специалният повод

Втората причина, заради която трябва да избягвате пуловера за излизане на дискотека е самият повод. Все пак обичаното плетиво носим ежедневно, а на клуб не излизаме всеки ден (или поне повечето от нас). Затова нормално е да се облечем по- елегантно и дори по- екстравагантно, а в пуловера екстравагантност няма!  По-скоро екстремност.

Мацките

Третата причина са мацките. Проверихме и установихме, че всеки индивид от мъжки пол, който се е избарал с плътен вълнен пуловер от колекцията „Баба ми го плете” в техните очи изглежда или като задръстеняк! Fashionmix горещо препоръчва да заложите на следните комбинации, с които няма да сгрешите, когато решите да излезнете на забавление вечер:
  1. Изчистени дънки, бяла риза, може дори с ръкавел, втален блейзър, обувки, колан и часовник, които си подхождат цветово и стилово;
  2. Отново дънки с тениска, която може да е с всякакви принтове, кожено яке и кецове.
  3. Ако все пак държите да носите плетиво комбинрайте дънки с МНОГО ФИНО и изчистено поло, а над него може да сложите както блейзър, така и кожено яке.
Надяваме се нашият скромен опит и наблюдения да са били полезни. А пък, ако си търсите мъжки пуловери, можете да видите и предложенията в нашия онлайн магазин: Мъжки пуловери в онлайн магазин Fashionmix
Сподели Сподели с facebook Сподели с Google+ Сподели с Pinterest
« Назад към всички статии