Доставяме за 1 ден до цялата страна/в работни дни/

Спортните обувки- супер хит в ежедневието или на парти

05.04.2013
Спортните обувки- супер хит в ежедневието или на парти
Не познаваме никой, който да няма поне един чифт маратонки или кецове колкото и да презира спорта и спортния стил на обличане. Обяснението е ясно за всички- това са най- удобните обувки, а и дизайнът им е все по-як. Голямото разнообразие на модели и цветови комбинации позволяват те да бъдат носени почти навсякъде. Бихме могли да разделим спортните обувки по следния начин: 1) Една част от тях са специализирани само за спорт- тук се набляга на специфичния комфорт, който те трябва да създадат и не толкова на готиния дизайн. Например тенис маратонките имат особен грайфер с различна дълбочина в зависимост от настилката на корта, на който ще се играе. Маратонките за бягане пък трябва да са възможно най-леки. За всички видове спорт е важно обувките да дават максимален комфорт на крака.                   2) Други модели обаче са създадени за носене в свободното време и при тях се набляга най-вече на готиния дизайн. Това са най-често кецове и маратонки с по-елегантен дизайн. Тези модели спокойно могат да се носят както и на разходка или на кафе с по-спортни дрехи, така и с дънки, та дори и с вратовръзка и шлифер като Justin Timberlake. Спокойно можете да ги обуете за излизане на дискотека.

Естествено, моделите, които заслужават най-голямо внимание се правят от спортните гиганти Adidas, Nike, Puma и Lacoste, които имат най-големи традиции в създаването на спортни обувки.

  Част от тях дори си партнират с  известни спортни звезди или дизайнери, които създават за тях свои линии. Почти всички холивудски звезди също са фенове на кецовете и маратонките и често могат да бъдат забелязани обути в тях. Популярните в момента Jay-Z, Chris Brown, A$AP Rocky, Theophilus London, Jaden Smith почти винаги се появяват обути или в Adidas, или в Nike независимо дали са на клуб, на червения килим, на свое участие или просто се разхождат. [gallery columns="4"]
Сподели Сподели с facebook Сподели с Google+ Сподели с Pinterest
« Назад към всички статии