Доставяме за 1 ден до цялата страна/в работни дни/

Мъжки сака

Няма намерени продукти.

Обратно горе

Онлайн магазин за мъжки сака и блейзъри Fashionmix – мъжете се обличат тук!

Мъжкото сако, а в последно време и блейзърът са неизменна част от облеклото на модерния мъж. Този факт не е случаен – саката и блейзърите правят аутфита елегантен и са винаги добър избор.

Модели мъжки сака и блейзъри във Fashionmix

В онлайн магазин Fashionmix ще откриете голямо разнообразие от мъжки сака и блейзъри в крак с последните тенденции от модния подиум:мъжки сака и блейзъри с вталена кройка, сака и блейзъри с двуредно закопчаване, блейзъри с качулка, сака и блейзъри с екстравагантна кройка. Всички наши сака и блейзъри са от преобладаващо естествени материи, което осигурява максимално удобство при носене.

Как да носим мъжките сака и блейзъри?

Мъжките сака и блейзъри традиционно се комбинират с панталони, дънки или спортни панталони. А ако си падате по по-ексцентричните комбинации можете да ги облечете и с къси панталони. Под сакото и блейзъра можете да изберете между риза, тениска или комбинация на риза с пуловер за по-студените дни. Аутфитът чудесно може да бъде завършен с кърпичка в малкия джоб на гърдите, а също и с вратовръзка или папионка.

А цените на саката и блейзърите във Fashionmix?

Нашите сака и блейзъри са на цени между 50 и 100 лв в зависимост от предлагания модел. Постарали сме се да предложим цени, съобразени с възможностите на населението в България, а качеството на изработката са гарантирано на високо ниво.

Пазарувайте сега мъжки сака и блейзъри от онлайн магазин Fashionmix!