Доставяме за 1 ден до цялата страна/в работни дни/

Мъжки суичъри

2 продукта

2 продукта

Обратно горе

Онлайн магазин за мъжки суичъри FASHIONMIX - Мъжете се обличат тук!

Мъжките суитчъри са един от видовете дрехи, които мъжете днес носят през цялата година. Познати с редица имена като суитчъри, суитчери, суичъри, суетшърти, те са едно от задължителните облекла присъстващи в мъжкия гардероб. Именно затова от онлайн магазин FASHIONMIX сме се постарали да предложим на клиентите си максимално голям избор от модели мъжки суитчъри на ниски цени, съобразени с непрекъснато променящите се тенденции в мъжката мода. При нас ще се радвате на качествени изработки създаващи модерен силует, подбрани с вкус и усет към красивото.

Модели мъжки суитчъри във FASHIONMIX

Онлайн магазин Fashionmix ви предлага мъжки суичъри с разнообразен дизайн цветове и принтове. Материалите, от които са изработени са преобладаващо естествени, за да ви гарантираме по-голям комфорт в различните ситуации.

Модели мъжки суичери Made in Italy

Това са може би най-желаните ни модели, произведени в Италия. Доста разчупени, от различни материали и в различен стил, те обяснимо са и в най-високата ни ценова категория, дължащи го на така високия си рейтинг.

Модели мъжки суичъри с цип и качулка

Това несъмнено са най-предпочитаните и класически видове суитчери. Подходящи както за спорт, поради лесното им сваляне и обличане, така и за такива спортни дейности на открито при по-ниски температури, за които ни трябва качулка.

Мъжки суичъри без цип

Въпреки, че са без цип, те също се свалят с едно движение, превъзхождат другите с почти задължителното присъствие на големи джобове, в които можете да поберете най-необходимите неща. Също така и с по-големи надписи и щампи, разположени по цялата повърхност на дрехата, дори и по дължината на ръкавите.

Мъжки суичъри без качулка

Дебели, тънки, по-изчистени варианти или пък със спортен акцент, с джобове или не, с цип или без, тези видове суитчъри се припокриват с различните видове блузи и пуловери, така че да можете да ги съчетаете с почти всеки вид панталон и яке.

Мъжки зимни суичъри

Без значение дали са с цип или не, при тях задължително присъства качулката, като един чудесен заместител на шапка, изработени от доста по-плътни ватирани материи, които обаче не запарват, те могат да заемат мястото на всеки тип пуловер (не е нужно да се обличате с бабини плетива - макар, че и те имат предимство понякога в планината), а защо не и дори на не толкова дебелите якета.

Суичъри за мъже като част от комплект

Това са моделите суитчери, които ви предлагаме като част от нашите спортни комплекти или пък подбрани така, че да пасват на някои от видовете потури в онлайн магазин Fashionmix, с цел вашето улеснение и цялостно завършване на желания от вас аутфит.

Как да носим мъжките суитчъри?

Мъжките суитчъри са предпочитан избор през всички сезони на годината. Те могат да бъдат използвани като връхна дреха през летните дни, или като топло облекло под якето през студените сезони. Лесно и практично се комбинират с анцузи, различни видове дънки или долнища и потури, с пухено яке и кецове или маратонки. Почти задължително присъстващата им качулка ви спестява излишното подсигуряване с шапка, така винаги ще знаете, че при неблагоприятно време ще има какво да сложите на главата си. Както за малки, така и за големи мъже те са подходящ избор за училище, лекции, кафе с приятели, разходка в парка или планината, почивка у дома или навън пред блока например, а защо не и да си осигурите комфорт на работното си място. В моментите, в които решите, че удобството ви е преди всичко, то знайте, че ние сме винаги до вас и вашият правилен избор!

A цените на суитчърите във FASHIONMIX?

Нашите суичъри за мъже, които предлагаме в онлайн магазин Fashionmix са подобни на хитовите модели на световните топ дизайнери, но са на много по-евтини и достъпни цени, така че всеки да може да си ги позволи. По качество и дизайн с нищо не отстъпват на световноизвестните марки, но пък ще можете да си ги сменяте често, така че да сте винаги модерни и различни. Нашите предложения са практично поднесени, чрез професионално направени снимки в детайли, чрез които ние ви осигуряваме спокойствието, че това, което сте харесали ще изглежда точно така, когато го получите в уречения срок.

Пазарувай сега мъжки суичъри от онлайн магазин FASHIONMIX!