Доставяме за 1 ден до цялата страна/в работни дни/

Модните тенденции през пролет-лято 2016 в камуфлажен принт

09.03.2016
Модните тенденции през пролет-лято 2016 в камуфлажен принт

Kамуфлажът е бил създаден да се носи за прикритие, но носиш ли нещо такова сега, трудно ще можеш да се слееш с тълпата. Този тренд е инспириран от милитъри стила и навлиза в мъжкия гардероб под всякакви форми и силуети и няма намерение да го напуска и през сезон пролет-лято 2016, доминиращ под различни и неочаквани цветове. 


Усещане за небрежност и бунтарство - камуфлажен принт във FASHIONMIX

Вдъхновението на модата от военното облекло включват всички елементи, които можете да носите –  тениски, ризиякета, панталони и кецове . Цветовата гама е вдъхновена от униформите – маслено зелено, каки, светло зелено, индигово синьо, кафяво, черно. Преобладаващо е маслиново зелено за новите камуфлажни щампи, съчетани с табако тонове и раирани десени. Типично за стила са цветовете пастелено зелено, мръсно бяло и бежово. Акценти като много копчета и пагони допълват усещането на войнишки стил.

  Онлайн магазин FASHIONMIX ви предлагаме разнообразие от мъжки дрехи, обувки и аксесоари именно в цветовите комбинации на камуфлажа. С тях ще бъдете в крак с модните тенденции и със сигурност няма да останете незабелязани. Най-актуални за сезона са камуфлажните дънки и панталони, строги милитъри ризи и парка якета, които се комбинират с класически облекла и аксесоари като тениски и ниски обувкиМилитъри тениските и късите дънкови гащи са изключително подходящи за горещото лято. Съчетани с едноцветни дънки или изчистена черна тениска, камуфлажните дрехи придобиват модерен и фънки вид.

Допадат ли ви милитъри тенденциите?

Грабнете някоя актуална модна находка от онлайн магазин FASHIONMIX и  я направете уникална по свой начин. Убедени сме, че вече се изкушавате да добавите някой артикул от „военната“ мода в гардероба си.

Сподели Сподели с facebook Сподели с Google+ Сподели с Pinterest
« Назад към всички статии