Доставяме за 1 ден до цялата страна/в работни дни/

Червените кецове не могат да излязат от мода. Отличават винаги

29.10.2018
Червените кецове не могат да излязат от мода. Отличават винаги

С червените ботушки може и да потропва Дядо Мраз (а и да не забравяме, че в последните близо 30 години е Дядо Коледа, така че нищо чудно да е сменил стила), но с червени кецове се отличава всеки мъж, който не се страхува да демонстрира индивидуалност и моден усет. Ако искате да се слеете с тълпата, червеният цвят определено не е най-добрият избор. Но пък ако се стремите да заявите присъствие, значи сте се спрели на най-подходящата багра.

Едно от най-силните качества на червените кецове е, че няма защо да се притеснявате как да ги комбинирате. Те са съвсем отделен елемент от визията ви, който сам по себе си е достатъчен акцент без нужда от съчетаване. Е, това не означава, че не можете да сложите червена шапка или пък тениска, а защо не и подходяща риза с червени елементи.

Кецове

Що се отнася до самите кецове, определено не можете да се оплачете от възможности. Нашият съвет е да избирате мъдро и да се съобразите с цялостния си стил, за да може кецовете просто да го допълнят, а не да създавате нов личен стил покрай новите кецове. Всъщност последното не е невъзможно, особено ако сте решили, че е време за промяна и искате да разчупите досегашната си визия.

Определено няма да сбъркате, ако заложите на класически модел червени мъжки кецове до глезена. Десетилетия наред те са абсолютна класика в модния жанр както за мъжете, така и за дамите, което ги прави предпочитан избор за разнообразни поводи. Много жени умело ги съчетават и с рокля, но това вас няма защо да ви вълнува (надяваме се), затова просто споделяме безграничните им възможности.

Ако пък си падате по маратонки, можете да изберете двуцветен модел в червено и бяло. Комбинацията е лека и ненатрапчива, а ние вече си я представяме с дънки до глезена. И да, определено ни допада изключително много.

Сподели Сподели с facebook Сподели с Google+ Сподели с Pinterest
« Назад към всички статии