Доставяме за 1 ден до цялата страна/в работни дни/

Dress Code елегантно небрежен: Как да се обличаш ефектно, ако си мъж?

09.07.2018
Dress Code елегантно небрежен: Как да се обличаш ефектно, ако си мъж?

Елегантният небрежен стил е може би най-добрият, когато става дума за външен вид, с който не можеш да сгрешиш, независимо от събитието, на което ще присъстваш. Приет добре от повечето мъже, небрежният стил е дефиниран като неформално облекло, близко до понятието "ежедневен" и все пак идеално за бизнес средата. Разбира се, не е нужно да работиш в голяма корпорация, за да избереш този стил на обличане, но е важно хората около теб да забележат, че си направил правилния избор за своя външен вид и си съчетал добре отделните компоненти. Ако не знаеш какви дрехи можеш да комбинираш, за да получиш елегантен небрежен стил, ние подготвихме по-долу списък, от който можеш да се вдъхновиш и да инспирираш идеи:

Мъжки ризи

Сако

Ако искаш да оставиш впечатлението за небрежен, но хубав стил, избери сако на костюм, оставяйки панталоните на закачалката му в гардероба. За този стил най-подходяща е заоблена кройка. Забрави за прави сака или сака в приглушени цветове и вземи от шкафа едно от най-цветните, които имаш или заложи на тези от лека материя.

Препоръчваме: синьо или черно сако със заоблена кройка.

Чифт дънки

Може би най-предпочитаното облекло от мъжкия гардероб са дънките. Панталоните от деним никога няма да излезнат от модата и ще можеш да ги съчетаеш с всякакви дрехи, подходящи за небрежния ти стил . За да избереш подходящ чифт за теб, имай предвид, че този стил изисква носенето на прави дънки в тъмни цветове, особено ако вече си избрал цветно сако. Обърни внимание на нашето предложение за евтини дънки и избери точния размер, за да бъдеш елегантен при следващата ти публична изява.

Препоръчваме: черни прави дънки.

Обувки

Тъй като обувките на мъжа са неговата визитна картичка, внимавай, когато стигаш до етапа за избора им. За по-елегантен небрежен стил препоръчваме - кожени, тъмни или съчетани със сакото обувки, особено ако си избрал смел цвят и съответстващ на оттенъка и текстурата на колана. Избери модел с класическа подметка и не забравяй да ги полираш внимателно, преди да ги носиш.

Препоръчваме: черни кожени обувки, които се съчетават с колана.

Риза

Бялата риза отново е победител в избора на облекло, с който не можеш да сгрешиш. Ако предпочиташ друг цвят, увери се, че е много светъл и контрастира с тъмните цветове, които присъства и при другите елементи от облеклото. Заоблената кройка е отново най-подходящият вариант за елегантния небрежен стил, особено ако имаш фигура, с която се гордееш.

Препоръчваме: бяла риза със заоблена кройка.

Кой каза, че не можеш да бъдеш облечен небрежно, но да излъчваш сигурност и изисканост? С елегантно небрежния стил бъди сигурен, че ще постигнеш неочакван успех!

Сподели Сподели с facebook Сподели с Google+ Сподели с Pinterest
« Назад към всички статии