Доставяме за 1 ден до цялата страна/в работни дни/

Два супер модерни мъжки аутфита за зима 2015

19.01.2015
Два супер модерни мъжки аутфита за зима 2015

Днес ще обърнем по-специално внимание на два от хитовите аутфита на онлайн магазин FASHIONMIX, които събраха най-много фенове този сезон.

За модела в ляво сме подбрали мъжка блуза в сиво и черно. Интересното тук е комбинацията на материи - освен от памук, част от блузата е направена от еко кожа, а сребристите зъбци от цип я правят още по-ефектна. Самата кройка на блузата е стандартна - със заоблено деколте, ластични маншети и ластична лента в края.

Мъжки дънки

Сиво-черната блуза е комбинирана с мъжки дънки със смъкнато дъно със стеснени крачоли - една от най-популярните кройки на мъжки дънки за последните няколко сезона. Дънките са с намачкан и избелял ефект, а шевовете са с нестандартно разположение. По самия дънков плат пък има принт напомнящ палмови листа.

Аутфитът е завършен с високи кецове в черно, с развързани връзки, за да се създаде ефект на лека небрежност.

За модела в дясно сме избрали мъжки тъмно сиви дънки със смъкнато дъно и леко стеснени крачоли. Платът е с избелял ефект и намачкване. Интересното при тях е наличието на допълнителни копчета отстрани до джобовете. Задните джобове са стандартни, а тези отпред - италиански.

Тъмно сивите дънки сме комбинирали със зимно яке тип пухенка. Тук отново се откроява комбинацията между текстил и еко кожа - частта на тялото е текстилна, а ръкавите и качулката са от еко кожа. Моделът е с възможност за махане на качулката, а закопчаването е с цип и копчета. Отпред има два джоба с ципове, а вътре - един. Самата кройка на якето е леко вталена с ластични маншети на ръкавите.

Този аутфит също е завършен с високи кецове, но в този случай дънките са пуснати над кецовете, което придава по-елегантен вид.

Сподели Сподели с facebook Сподели с Google+ Сподели с Pinterest
« Назад към всички статии