Доставяме за 1 ден до цялата страна/в работни дни/

Излишно ли е черното в гардероба въобще някога?

09.11.2018
Излишно ли е черното в гардероба въобще някога?

На въпроса, който задаваме в заглавието на настоящата статия, можем да отговорим с една-единствена дума: тя ще бъде “не” и материалът ще приключи. Но тъй като вярваме, че едно мнение не бива да бъде налагано, а аргументирано, ще ви дадем няколко доказателства, които затвърждават тезата ни, че черното никога не е достатъчно.

Още Jay-Z изпя “All Black Everything” преди близо десетилетие, а кои сме ние, че да не се доверяваме на думите му? Черното в облеклото може да бъде едновременно стилно и в същия момент кежуъл, може да бъде спортно или абсолютно строго. Може да бъде, каквото си поиска. И винаги ще изглежда добре.

Едно от най-хубавите качества на черните дрехи е, че имат свойството да вталяват визията. Така че ако имате някой и друг излишен килограм и случайно ви притеснява, то можете да сте спокойни, че с черна тениска например коремчето ще стане почти незабележимо.

Мъжки черни дрехи

Не можем да скрием, че черните дънки също са ни много любими. Смеем дори да твърдим, че са класика, почти колкото и синия деним, тъй като ако имахме само сини дънки, то определено щяха да ни омръзнат доста.

Черното обаче не означава само дрехи, доказали се във времето. Можете да заложите на най-новите тенденции и отново да ги обагрите в тъмния нюанс, какъвто е случая с този модел тениска например.

Ако твърде много черно във визията ви притеснява (макар че ние сме на мнение, че винаги може още малко), спокойно можете да внесете ярък контраст, избирайки колан, шапка или кецове в различен, дори ярък, цвят. Признаваме си, една от любимите ни комбинации е червено и черно, при това съвсем не по Стендал, а по нашите модни критерии. Ако пък държите да запазите класическите елементи във външния си вид, съчетанието от черно и бяло няма да ви предаде, само внимавайте да не заприличате на пингвин. Но за това: друг път.

Сподели Сподели с facebook Сподели с Google+ Сподели с Pinterest
« Назад към всички статии