Доставяме за 1 ден до цялата страна/в работни дни/

Решението как да не изгориш "на слънчеви очила”

31.07.2018
Решението как да не изгориш

Дойде време да си поговорим и за тях - един от задължителните мъжки аксесоари, а именно тяхно величество перфектните слънчеви очила. Убедени сме, че никога няма да излязат от мода, защото това означава все едно дрехите да излязат от мода - просто няма как да омръзне нещо, което е необходимо.

Хубавото е, че при избора на мъжки слънчеви очила имаме свобода и в повечето случаи един и същ модел би ни свършил перфектна работа както за официално облекло, така и за спортно. Естествено, няма как да не се обзаведем със слънчеви очила и на плажа, там обаче трябва сериозно да внимаваме, за да не изгорим “на очила”. 

Купи сега слънчеви очила

Сигурно на всички ви се е случвало поне веднъж - отивате край морето или басейна, пиете си бира или мента със спрайт, радвате се на хубавото слънце, евентуално заспивате, а после се будите, изглеждайки като панда, но в обратна цветова комбинация.

Кофтито е случая е, че не можем да оправим положението с малко фондьотен, както биха направили дамите, така че ни остава чисто и просто да чакаме тенът да се изравни, което… е, отнема си време. 

Съветите ни за слънчеви очила

Ние обаче сме тук, за да ви дадем няколко съвета как да не изгорите “на слънчеви очила”:

  • Мажете се със слънцезащитен крем. Това ще предпази кожата ви от вредните слънчеви лъчи и ще предотврати изгарянето.
  • Преди да заминете на морето, посетете солариум. Така ще подготвите кожата си за слънцето и ще избегнете почервеняването ѝ.
  • Изберете слънчеви очила с тънки рамки, за да може, ако все пак изгорите, да не си личи чак толкова. Добър избор са пилотски слънчеви очила или пък кръгли слънчеви очила, особено ако си падате по Джон Ленън. Или Ози Озбърн. Или Хари Потър.
  • Докато се препичате, махайте от време на време очилата и се наслаждавайте на слънцето със затворени очи.

Ако все пак сте твърдо решили, че ще спите на плажа със слънчеви очила и не ви притеснява чак толкова мисълта, че можете да изгорите на тях, гледайте поне да са готини. Ретро слънчеви очила перманентно върху лицето май не е чак толкова страшно.

Сподели Сподели с facebook Сподели с Google+ Сподели с Pinterest
« Назад към всички статии