Доставяме за 1 ден до цялата страна/в работни дни/

Мъжките бански- как да изглеждаме адекватно на плажа тази година

04.06.2013
Мъжките бански- как да изглеждаме адекватно на плажа тази година

Супер веселата кампания на Dolce & Gabbana, а и фактът, че вече е време за море, басейн и изобщо за плаж ни накара да направим кратка, но за сметка на това занимателна класификация на мъжките бански и тяхното приложение ( освен очевадното- за плаж ).

Мъжки бански

1. Класически плажни шорти.

Това е може би най-разпространеният модел, носи се както от деца, така и от възрастни. Вариациите при него са в дължината и ширината на крачолите. Неудобство причинява единствено бандажа. Хубавото е, че моделът изглежда О.К. на почти всички фигури. Избрахме да ви представим модел на Френската марка Vilebrequin заради супер шантавата и яка щампа. Vilebrequin е френска марка, която още при създаването си през 1971 година залага на ярките цветове и шарки. С времето тя става любима на холидивудските звезди и на богаташите, почиващи на лазурния бряг.

2. Мъжки бански тип слипове.

Дължим ги на марката Speedo, които ги представят за първи път на олимпиадата в Мелбърн през 1956г. Хубавото е, че ще се изпечете добре и равномерно, лошото- изглеждат добре само на хора с фигурата на Майкъл Фелпс. За справка гларусите по Черноморието преди 1989 са носили такива. Подбрахме да ви покажем готин модел на тандема Dolce & Gabbana. Двамата италианци започват да правят бански през далчената 1989 година, малко след създаването на марката Dolce & Gabbana.

3. Сърфистки бански.

Ако карате сърф или се занимавате активно с друг вид екстремен воден спорт този модел е чудесен. За плаж обаче е доста странен избор- все пак тен от коляното надолу е меко казано смешно. И по темата- мъжки бански на топ сърфистката марка Billabong. Тя е създадена през 1973, а основателите й Гордън и Рена Мърант първоначално правят продуктите си изцяло на ръка. През 80-те години на 20-ти век Billabong  се появява и на международния пазар.

4. Т.нар. "квадратни" бански.

Много приличат на обикновени боксерки. Хубавото е, че са доста удобни, а недостатък е, че моделът не е подходящ за господа с наднормено тегло и особено за такива с паласки на кръста. От Hugo Boss предлагат на вниманието ни изчистен и стилен модел в този стил. Hugo Boss е може би най-известната марка за модни стоки от Германия. Интересен факт е, че основателят й- Hugo Boss( 1885-1948 ), е заподозрян за връзки с нацистите в края на 90-те години на миналия век.

5. Разновидност на квадратните бански са т.нар. "jammers".

Те са подобни, но с по-дълги крачоли. Много приличат на къс клин за колоездене, но въпреки това си се водят бански. Нашето мнение е, че са по-подходящи за тренировки по плуване, отколкото за плаж заради странната дължина и дизайн. Тук предлагаме модел на специалистите в плувната екипировка- Speedo. Марката е фокусирана върху производството на облекло и аксесоари за плуване, но в момента на пазара могат да се намерят и MP3 плейъри или часовници Speedo.

6. За десерт оставихме банските прашки.

Ето това е модел, който ни оставя безмълвни. Оставяме на вас коментарите относно това до колко е естетически издържано изобщо да съществува подобно творение. Освен това не можахме да се прежалим и не прилагаме снимка. Разгледайте и нашите предложения за мъжки бански за лято 2013.

Сподели Сподели с facebook Сподели с Google+ Сподели с Pinterest
« Назад към всички статии