Доставяме за 1 ден до цялата страна/в работни дни/

Мъжките пухенки отново ще спасят модерния ви стил и през зима 2014/2015

02.12.2014
Мъжките пухенки отново ще спасят модерния ви стил и през зима 2014/2015

„От студ умри, гъзар бъди“ няма да важи тази зима поне в мъжката мода, защото мъжките якета пухенки са супер модерни и тази година. Това едва ли е изненада, тъй като за по-топла връхна дреха не се сещаме.

Тенденциите при мъжките пухени якета се запазват като новостите са основно в цветовете. Иначе всички дизайнери залагат на моделите с махаща се качулка, която често е с кант от естествена кожа с косъм, джобовете отпред са задължителни, а материите са предимно смесица от изкуствени и естествени материали, осигуряващи максимален комфорт при носене. Пълнежът на мъжките якета тип пухенка пък варира от естествен пух от птици, смесица от пера и пух или изцяло изкуствен силиконов пух. Хубавото в случая е, че независимо от пълнежа якето си остава еднакво топло.

Мъжки якета

Ние, онлайн магазин FASHIONMIX, ви предлагаме събрани на едно място голямо разнообразие от мъжки зимни якета тип пухенка, за които сме сигурни, че ще допаднат на всеки модерен млад мъж.  При нас ще откриете модели с или без качулка, шушлякови мъжки зимни якета,  якета с кожени елементи, зимни якета с вталена кройки или тип бомбър.

Разгледайте всички наши модели и изберете своето мъжко зимно яке за зима 2014/2015

Сподели Сподели с facebook Сподели с Google+ Сподели с Pinterest
« Назад към всички статии