Доставяме за 1 ден до цялата страна/в работни дни/

Не си прав, ако не си имал поне едно кожено яке в живота

07.11.2018
Не си прав, ако не си имал поне едно кожено яке в живота

Има няколко вида дрехи и аксесоари, които с годините са се наложили като абсолютна класика и няма как да сбъркате, ако ги добавите към гардероба си. Такива са изчистената бяла риза, стилният часовник, класическите сини дънки и коженото яке, разбира се. То е една от онези дрехи, превърнали се в задължителен елемент и за мъже, и за жени. Което изобщо не ни учудва, защото нанася стилен финален щрих на всяка визия.

Не е нужно да сте лошо момче с пистов мотор, за да се сдобиете с кожено яке в гардероба си. Е, ако сте от този вид обаче, вярваме, че вече имате поне 2-3 модела. Факт е, че когато чуем кожено яке, си представяме я рок идол с китара, я Асен Блатечки, но и ние, обикновените мъже, можем преспокойно да си спретнем подобна визия, без да се тревожим дали ще ни отива. Защото, както споменахме по-горе, коженото яке няма как да е грешен избор.

Мъжки кожени якета

Що се отнася до избора на кожа, предпочитаме изкуствената такава. Не намираме смисъл в естествената както по морални причини, които са съвсем ясни и няма защо да ги описваме тук, така и по икономически. Факт е, че едно яке от естествена кожа струва стотици левове - инвестиция, която не всеки е в състояние да си позволи. Докато модел от изкуствена кожа е в пъти по-евтин, също толкова добре изглеждащ и не на последно място: създаден, без да е било нужно живо същество да напуска този свят, за да се облечем ние добре.

Коженото яке е онази дреха, която винаги ще спаси положението, когато се чудите какво да облечете. В зависимост от това с какво решите да го комбинирате, то може да допълни както елегантната ви, така и кежуъл визията ви. Внася нотка класика във всеки аутфит и определено можете да бъдете спокойни, че ще бъде актуално както сега, така и след 20 години. А вероятно и много повече.

Сподели Сподели с facebook Сподели с Google+ Сподели с Pinterest
« Назад към всички статии