Доставяме за 1 ден до цялата страна/в работни дни/

Седем прости правила за адекватен външен вид

11.11.2012
Седем прости правила за адекватен външен вид

Освен да продаваме мъжки дрехи, мисията ни в Fashionmix е и да помогнем мъжете да изглеждат стилно! Започваме със седем изключително важни правила в облеклото на всеки мъж, за които само сме чували, но никога не сме виждали събрани на едно място:

         1. Цветът и стилът на обувките, колана, часовника и чантата, които носите трябва да се еднакви. Пример: ако заложите на елегантни черни обувки с елегнтен черен колан, не е приемливо да сложите голям спортен часовник тип “водомер” (дори да е черен) и накрая към всичко това да добавите и любимата си раница.
         2. Обувките винаги трябва да са чисти, независимо от модела, материята и сезона. Без изключения и без извинения.
         3. Кройката на ризата. Ако сте наблегнали повече на храната и бирата и фигурата ви в областта на корема не е много “фит”, няма как да изглеждате добре в риза slim fit. Не е cool ризата да изглежда все едно в следващия момент просто ще експлодира, а и не е cool в седнало положение копчетата да се разтварят и усложливо да информират какво точно има под нея. Изводът: диета и фитнес или нова риза с по-свободна кройка (tailored fit)!

Мъжки дрехи

         4. Ако искате да имате тениска под ризата си, уверете се, че тя не се вижда от яката или ако сте с риза с къс ръкав обърнете внимание дали ръкавите на тениската отдолу не са по- дълги от тези на ризата. Иначе рискувате да заприличате на кореняк американец, а те определено не се отличават с особен стил.
         5. Дънките. Няма как да минем без тях. Трудно е да се избере правилната кройка, но тя е най- важното. Единственото решение е да изпробвате колкото се може повече модели и да вземете със себе си някоя жена за съдник. Освен това имайте предвид, че по-високата цена не винаги ще ви гарантира кройка, която ще ви пасва най-добре.
         6. Екипът на Fashionmix казва НЕ на белите хавлиени чорапи, освен ако не сте на тенис корта. Заложете на черния цвят -той никога няма да ви подведе, независимо от повода.
         7. Накрая- носете изгладени дрехи. Знаем, че не е лесно да се победи ютията, но резултатът си заслужава.

Това са първите и най-основни закономерности, за да изглеждате винаги стилни. Скоро ще съберем още съвети, с които да бъдем полезни при избора ви на мъжки дрехи, обувки и аксесоари.

Сподели Сподели с facebook Сподели с Google+ Сподели с Pinterest
« Назад към всички статии