Доставяме за 1 ден до цялата страна/в работни дни/

Сивото не е задължително да е скучно

14.03.2019
Сивото не е задължително да е скучно

Пролетта идва, а с нея и експлозията от цветове, които носят топлина и блясък. Но именно в цветната въртележка на нюанси и комбинации ти препоръчваме да погледнеш на нещата от различен ъгъл. Сивият цвят не е толкова сив и безличен, колкото често се смята. Ако знаеш как и с какво да го съчетаеш, както и ако си подбрал правилните модели дрехи, ще изглежда не просто елегантно и стилно, но и ще изпъкваш. Сивото има свойството да извади на преден план твоята индивидуалност, а ето няколко предложения как да акцентираш върху нея и да я подсилиш с негова помощ.

Мъжки артикули в сиво

Избери сива тениска

Един от основните плюсове на сивия цвят е, че отива на почти всичко. Не вярваш ли? Избери любимите си дънки и ги облечи заедно с тениска в сив меланж. Акцентът под формата на надпис, принт, кръпка или пръски боя добавя допълнителен нюанс към цялостната ти визия, без да засенчва естественото ти излъчване.
Освен с дънки, можеш да комбинираш сивата тениска и с черен или бял панталон. Ако се чувстваш в настроение за смели експерименти, дори може да я съчетаеш с нещо розово! Ефектът ще е УАУ.

Не пропускай сивите дънки

Като заговорихме за дънки, няма как да пропуснем и сивия им вариант. Независимо дали имат модерни скъсвания и кръпки, или любимия ни намачкан ефект, сивите дънки съчетават класическото с модерното. Синият им вариант винаги е лесно и безопасно решение, но в този случай изборът на сиво е нещо далеч по-креативно. Фен си на рокерската визия? Тествай я в сиво! Ще видиш как любимите ти ризи и блузи ще придобият коренно нов вид само защото си преценил да ги носиш със сиви дънки.

Спортен стил в сиво

За моментите, в които главното, което търсиш, е комфорт, но не не би отказал и да изглеждаш красиво, сивите спортни дрехи са тук, за да ти ударят едно рамо. С тяхна помощ ще избягаш от мрачното удобство на черните анцузи и ще си в тон с топлото време. Изборът от долнища и суичъри в сивата гама е голям, а моделите им няма как да не ти харесат. А за да има визията ти цялостен вид, директно можеш да се сдобиеш със спортен комплект в цвят графит.

А спортният стил има един основен елемент, който има способността да разчупи нещата още повече и това са кецовете и маратонките. Бъди честен и си признай, че никога не би отказал да се сдобиеш с още един чифт. Затова тази пролет разгледай спортни обувки в сиво. Какво ще кажеш за едни по-различни маратонки в сатенираната сива гама с неонов акцент? Ако търсиш нещо по-изчистено, се насочи към тесктилните мъжки маратонки с по-семпъл дизайн. Само ще ти подшушнем, че съчетанието между сиво и бяло е нещо, което изглежда страхотно.

Варантите са десетки, а комбинациите зависят изцяло от настроението и целта ти. В крайна сметка най-важно е да се чувстваш страхотно в кожата си и, разбира се, в дрехите си.

Сподели Сподели с facebook Сподели с Google+ Сподели с Pinterest
« Назад към всички статии