Доставяме за 1 ден до цялата страна/в работни дни/

Стилните маратонки на бъдещето – Slip on

21.11.2018
Стилните маратонки на бъдещето – Slip on

В забързаното ежедневие, в което времето сякаш непрекъснато ни притиска, щом стане въпрос за обувките, които носим, ключовата дума винаги е една: комфорт! И макар че Кристиан Лобутен не вярва, че удобните обувки могат да са красиви (спомнете си знаменития му цитат “Не бих искал някой да погледне обувките ми и да каже: ”О, изглеждат толкова удобни!””), ние сме готови да спорим с него по въпроса. Защото комфортът е на първо място, но съвсем не ни звучи невъзможно една удобна обувка да бъде едновременно с това и стилна. И тук въвеждаме нова ключова мода, а именно: Slip on кецове и маратонки – тенденцията, която завладя мъже и жени по цял свят.

Кое е нещото, което ги прави толкова актуални?

Тези маратонки са изключително удобни поради спортния си дизайн и хитовата дебела подметка Chunky. Едно от най-важните им качества обаче е, че се съчетават идеално… ами с всичко!

 

Мъжки маратонки

Със своя атлетичен привкус, те комбинират в себе си спортна и кежуъл визия.

Съчетавайки ги с чифт дънки и тишърт, ще придадете на визията си усещане за свобода и комфорт, а носейки ги с рокля, определено ще съберете погледите с тази контрастираща естетика. Друг тренд при носенето на Slip on маратонки е съчетаването им със спортни дрехи с голямо лого.

Изчистеният дизайн, комбиниращ в себе си елементи от чорапа и такива от маратонката, правят Slip on обувките удобни и шик.

Дамски кецове

В разгара на есенния сезон, когато дните стават все по-къси, а настроението, нека си го кажем, малко по-скучно, защо не добавите малко цвят в ежедневната си визия, като например Slip on маратонки в дръзки тонове – като ярко червено например?

И тъй като модата се движи напред, при това с бясна скорост, може спокойно да миксирате своя удобен чифт Slip on маратонки с иначе семплия офис аутфит и да му вдъхнете живот.

Това са не просто маратонки, това са стилните маратонки на бъдещето! Какъвто и стайлинг да изберете за вашите Slip on маратонки, едно е сигурно – ще сте винаги актуални, различни, а комфортът ви е гарантиран!

Сподели Сподели с facebook Сподели с Google+ Сподели с Pinterest
« Назад към всички статии