Доставяме за 1 ден до цялата страна/в работни дни/

Суичъри за двойки - идеалният коледен подарък

01.11.2018
Суичъри за двойки - идеалният коледен подарък

Сменихме времето и вече убедено можем да заявим, че зимата идва. Готови сме да посрещнем новия сезон и да преглътнем ниските температури, които ни е приготвил, защото вместо за студ, ще си мислим за уют и вместо за сивота, ще си мислим за пъстрите блещукащи цветове, които съвсем скоро ще се появят, напомняйки ни, че Коледа също наближава.

Изненадайте любимия човек

Задава се онзи период от годината, който посвещаваме на най-близките си хора - семейство, приятели, любим човек. И искаме да им подарим от всичко по много: както време, което да прекараме заедно, така и всичко повече или по-малко материално, което знаем, че харесват и което можем да си позволим.

Понякога най-трудно е да измислим подарък за хората, които значат най-много за нас. Въпреки че ги познаваме до най-малкия детайл, се притесняваме, че няма да успеем да ги зарадваме или изненадаме достатъчно. А и когато става въпрос за половинката, изборът винаги е труден.

Със сигурност няма да сгрешите, ако заложите на подарък, който символизира любовта ви. Нещо, което заявява обичта и грижата ви един към друг, прави го по забавен начин и не на последно място е практично. Пример за подобна изненада са суичъри за двойки с интересни послания.

Можете да избирате между много и разнообразни щампи, подбрани от нас с любов и внимание. Ако сте фенове на Disney, бихте могли да изберете апликации с Мики и Мини Маус или Лейди и Скитника, ако си падате по шах, можете да заложите на фигури цар и царица, ако сте почитатели на комикси - изберете Superman и Supergirl, а ако предпочитате забавни надписи, то възможностите са още повече.

Покажете лично отношение

Личното отношение е от първостепенна важност за нас, поради което печатаме всеки суичър индивидуално и в деня на поръчката. Освен това залагаме на качествена материя от 100% памук, която издържа и на пералня, и на сушилня.

Не е нужен повод, за да изненадате половинката си с подобен подарък, но какво по-хубаво от това да изберете коледната нощ, за да изречете без думи любовта си? Често пъти действията говорят повече от всички слова и фактът, че сте готови да носите суичър за двойки с любимия/любимата ви, говори наистина повече от всичко останало.

Живеем в епохата на социалните мрежи, затова няма как да не споменем, че подобен подарък дава страхотни възможности за общи снимки. Някои от суичърите се допълват и заедно създават общa фигура, каквито са страхотните модели с половинки от едно цяло сърце или парчета от обща пица. Защото, няма какво да се лъжем, pizza is love, pizza is life.

Закачливи надписи на суичърите

Надписите също заслужават внимание, при това сериозно такова. От класически предложения King за мъже и Queen за жени, през Bonnie и Clyde, както и The Boss и The Real Boss (познайте кой от двата е дамският). Няма как да ви оставят безразлични и допълващите се текстове, които започват от единия суичър и завършват върху другия. Така например заедно можете да изпишете “I will never let you sink” (“Никога няма да те оставя да потънеш” - бел.ред.), “Our stories will never end” (“Нашите истории никога няма да свършат” - бел.ред.), “We finish each other’s sandwiches” (“Довършваме си сандвичите един на друг” - бел.ред.) или просто “Better together” (“По-добри заедно” - бел.ред.). 

Суичъри за двойки - Коледен подарък от Fashionmix

Любовта има много измерения и подбрания с внимание и чувство подарък е само едно от тях. Но поднесен в правилното време и по правилния начин, той може да означава целия свят за човека, пленил сърцето ни. Романтичната изненада не намира проявление само чрез добре познатата роза, бутилка вино или кутия шоколадови бонбони. Можем да я открием в сантиментален колаж от снимки, публикуван в социалните мрежи, поднесена в леглото чаша горещо кафе с щипка канела рано сутрин или суичър за двойки, който по свой красив начин казва най-значимите думи на този свят: едно простичко и изпълнено със смисъл “Обичам те”. 

Изберете суичъри за двойки още сега

Сподели Сподели с facebook Сподели с Google+ Сподели с Pinterest
« Назад към всички статии