Доставяме за 1 ден до цялата страна/в работни дни/

Смееш ли да носиш анцуг в центъра или на работа?

05.11.2018
Смееш ли да носиш анцуг в центъра или на работа?

Вярваме, че с този материал отваряме Кутията на Пандора, но пък ние никога не сме се страхували да бъдем различни, да си проправяме път през места, на които останалите се страхуват да ходят и изобщо - да заявяваме гласно нещата, които мислим. Затова, ако вие също имате достатъчно смелост да се отличавате от тълпата, тази статия е точно за вас.

Ключова дума: анцуг. И то анцуг, който съвсем не намира приложение само във фитнес залата. Смеете ли го облечете за нещо, различно от спортна активност? Ние да!

Клиширано или не, повечето от нас живеят забързан начин на живот, в който едно от последните неща, за които мислят, е удобството. А именно то е от основно значение, за да съумяваме да издържим на цялостното напрежение, на което се подлагаме.

В този ред на мисли: винаги сме се чудили как жените издържат по 8-12 часа на неудобни високи токове, но пък това си е тяхна грижа, често породена от суетност. Е, ние не страдаме от нещо подобно и предпочитаме да ни е комфортно, вместо да покриваме нечии очаквания.

Мъжки анцузи

Всъщност в днешно време има страхотни модели анцузи, които нямат нищо общо с онези шушлякови изобретения от 90-те години, които сме сигурни, че си представяте. Можете да заложите на едноцветен изчистен модел или пък на спортен комплект с цветни акценти, но каквото и да изберете, да сте спокойни, че няма да изглеждате като някого от пияниците пред блока.

Имайте предвид, че с анцуг можете да отидете дори на работа в офис. Привилегията няма как да бъде постоянна, но пък много големи фирми предлагат на служителите си т.нар. Casual Friday, в който те имат право да се появят на работното си място с каквито дрехи пожелаят. Защо да не се възползвате и да се отличите с неонови акценти например?

Бъдете смели и избирайте дрехите си така, че да се чувствате удобно. Защото именно това е една от тайните на професионализма - да си осигурявате комфорт, благодарение на който да работите още по-ефективно. А не непрекъснато да мислите за вратовръзката, която ви стяга гърлото, например.

Сподели Сподели с facebook Сподели с Google+ Сподели с Pinterest
« Назад към всички статии